I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Efterårshilsen fra Anja Camilla Alajdi

Vi er beriget med byens bedste kunder i den lille skønhedspavillon, og i anledning af efterårssæsonen har vi spurgt stylist med meget mere (jo, det er Anja, der står bag Kronprinsessens smukke looks og i øvrigt også bag de smukke Dulong-smykker) om alt fra yndlingsbøger og drømmedestinationer til favoritprodukter. Hvis du følger Anja Camilla Alajdi på Instagram, vil du allerede vide, at Vintner’s Daughter er en af hendes absolutte favoritter.

Q: Dit motto? A: “Opfør dig ordentligt og mød til tiden (min morfar sagde altid, at så skulle man nok klare sig).”

Q: Din ferie-drømmedestination? A: “Mine feriedrømme er mere at holde fri i længere tid end en særlig destination, så man kan nå at få en følelse af fuldstændig ro og måske også falde lidt til.”

Q: Bøger på dit natbord? A: “Alt for mange bøger bliver ikke læst. Jeg overvejer lydbogskonceptet, da jeg er meget på farten. Min seneste bog var samtidig min første krimi nogensinde – Det taler vi ikke om af Anna Grue. Den kan jeg godt anbefale.”

Q: Hvad ligger der ellers på dit natbord? A: “En lampe og et smykkeskrin. Jeg tager alle smykker af, når jeg skal sove.”

Q: Hvordan holder du dig i form? A: “Fitnesscenter og lange gåture. Jeg vil også gerne i gang med at løbe igen.“

Q: Hvad fascinerer dig mest? A: “Mennesker der hviler i sig selv, rummelighed og ikke for mange fordomme.”

Q: Hvad kunne du aldrig opgive?A: “Jeg opgiver aldrig at tro på det bedste i folk. Så tager vi den, hvis det viser sig ikke at være sådan.”

Q: Hvorfor kan du godt lide at komme hos os i pavillonen? A: “Pavillonen har et fantastisk udvalg af produkter og god vejledning i smukke omgivelser valgt af en ekspert.”

Q: Et skønhedsprodukt du ikke lever uden? A: “Vintner’s Daughter Serum, jaderullen og Gua Sha til buler i lårene.”

Q: Hvad er du mest stolt af? A: “Når mine børn gør det godt og når jeg holder fast i mig selv.”

Q: Hvad er dit bedste stylingtip til ny sæson? A: “Gå gerne efter brands der producerer med omtanke på at skåne miljøet for yderligere belastning, køb noget der holder mere end to sæsoner og tag grundig stilling til klædelighed. Lidt, men godt.”

Q: Dit yndlingsmåltid? A: “Måltider med familie og gode venner. Derudover en tur på Søllerød Kro eller Era Ora, der er mine to yndlingsrestauranter.”

Q: Din største motivation? A: “Mine børn. At motivere og inspirere dem til trygt at kunne gå deres egne veje.”

Q: Din ‘guilty pleasure’? A: “Harboe Grape Light på plastflaske eller Harboe Hindbærbrus Light på dåse. De skal være iskolde.”

Q: What’s next? A: “Jeg griber det, der måtte komme ad min gode vej!”

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...