I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så skal der strammes op

Tusind tak for jeres store tålmodighed med den særlige Slim Cera Plus+ roller. Den var længere undervejs end beregnet og så endnu længere endnu. Slim Cera Plus+ bliver håndlavet og vi bestilte flere end de lige havde regnet med – og derudover er det desværre ikke helt let at få varer fra Japan i øjeblikket.

Men nu er den her, og selv om vi har fået det største lager overhovedet i hele Europa hos os i skønhedspavillonen, så kan vi allerede nu se, at de hurtigt får ben at gå på. Så tøv ikke hvis Slim Cera Plus+ er noget, du vil have fat i, og skub også en smule til dem, du måtte have ønsket dig den af i julegave.

Og er du gået glip af hele Slim Cera Plus+ snakken herinde, så får du lynhurtigt et lille resumé her:

Jeg fik nemlig et spørgsmål i kommentarerne fra en læser herinde, der spurgte hvad jeg mon havde gjort for at stramme mit underansigt så flot op. Spørgsmålet kom helt bag på mig for jeg har ret faste rutiner og produkter og jeg har egentlig ikke gjort noget nyt. Og dog.

For nogle måneder siden byttede jeg min jaderulle ud med denne lidt mere moderne sag fra Japan, som er hypet vidt og bredt i alt fra Vogue til fransk Elle, der lod deres læsere vide at ‘it is amazing how good it looks’. Jeg tænkte egentlig ikke at der ville være den store forskel fra mine vanlige ansigtsruller, men kunne virkelig godt lide den måde de fem små diamantslebne ruller tager fat og masserer huden (akkurat som at få ansigtsmassage af virkelig dygtige hænder), og hvordan den kan bruges på både ansigt, hals og ikke mindst dekolleté.

Men noget er der sket siden jeg decideret blev spurgt om jeg havde fået Ultheraphy som er en lidt hårdhændet behandling med ultralyd af kæbelinje og underansigt (og nej, den har jeg ikke fået, jeg har bare rullet med den japanske rulle), og jeg har derfor fluks taget et lille parti hjem til jer, der måtte være på udkig efter en effektiv løsning der ikke kræver hverken hårdhændede indgreb, ultralyd, strøm eller andet. Alt ved denne er helt naturligt.

Slim Cera Plus+ som den hedder er Japans mest populære ansigtsrulle. Den er den især fordi den mindsker porer, ensarter huden og strammer op, mens den masserer ansigtet. Ansigtsrullen er lavet af plantefibre fra ginseng og har et lille solpanel med krystaller fra tourmalin, quartz og forskellige mineraler, der stimulerer huden og har samme effekt som micro-current (som du måske kender fra ansigtsbehandlinger og hjemmeremedier med lav strøm som er meget omtalt i øjeblikket. Denne klarer det dog uden strøm, hvad der i mine øjne er langt at foretrække).

Du kan bruge den akkurat som du bruger din ansigtsrulle (hvis du bruger sådan én), altså i ansigtet, herunder til opstramning af kæbeparti og underansigt, og derudover er den virkelig god på halsen og dekolletéen som ofte bliver overset. Du kan oven i købet lægge den i køleskabet for ekstra tonende effekt.

Den er dyrere end almindelige ansigtsruller. Men så meget billigere og mere human end de behandlinger der ellers bliver tilbudt derude til opstramning. Og så lader det til at det virker. Hvor effektiv den er kom sågar bag på mig.

Du kan finde mere om Slim Cera Plus+ lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...