I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Friday, Tuesday, Spaday, Anyday

Well, hos os er Black Friday en dag som alle andre dage. Det kunne være tirsdag, torsdag eller lørdag. Det kunne være Anyday eller Spaday. Uanset dag så står vi for det samme – særligt udvalgte yndlingsprodukter hvor vi kender grundlægger og produktionsmetoder. Masser af års skønhedserfaring. Produkter der er på hylden af en årsag og altid de bedste til netop det formål. Personlig vejledning både i skønhedspavillonen og online. Produkter der altid er helt friske fra produktion (vi har aldrig produkter stående hos os mere end en måned) og en bæredygtig tilgang til skønhedsverdenen i alle de henseender vi overhovedet kan.

Og priser der svarer til hvad produkterne er værd og koster. Hver dag. Så hvilken dag det er, er ikke så vigtigt for os.

Er der ét sted, hvor det dog kan være relevant at holde styr på dagene, så er det i renserutinen og her iler vi fluks med en hjælpende (og bæredygtig) hånd til alle jer, der indimellem kan have svært ved at huske om I nu også har renset huden den pågældende dag.

Værsgo, genbrugelige økologiske renserondeller så du ikke misser din gode renserutiner. Og aldrig mere behøver at bruge køb-og-smid-væk blegede vatrondeller.

Men det er ikke det hele. Vi har nemlig sat ugedage på renserondellerne, akkurat som ugedagstrusserne man havde da man var lille (eller i Stella McCartneys couture-version, da man blev lidt større). Der er således Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday. Og så er der 3 ekstra, nemlig Spaday, Anyday og ja, Yesterday (skulle du være faldet om i sofaen inden du fik vasket ansigt).

Brug dem i din daglige renserutine til at fjerne makeup, snavs og renseprodukt. Samtidig er de lavet i en tekstur af økologisk bomuld og hampefibre, der blidt eksfolierer og giver glød til huden. De kan vaskes igen og igen i den medfølgende vaskepose. Og så har vi lavet dem med en lille lomme til fingrene så de er superlette at bruge (og ikke smutter ud af hånden på dig).

Du finder dem lige her<<

Happy Friday.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...