I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Så må du åbne den første pakke i adventsboksen

Jaa, endelig blev det 1. søndag i advent og du må åbne den første gave i adventsboksen (for du har vel ikke allerede kastet dig over hele boksen det øjeblik den landede på din matrikel, vel).

Og har du det blot en smule som mig, så kender du alt til en julemåned, der starter med gode intentioner og ender i hast med alt, hvad dertil hører af gaveindkøb, planlægning, juleklip, småkagebagning, arbejdspres og tid, der løber alt for hurtigt. I år er tiden for mange af os ekstra sårbar og stressende.

Det er her adventsboksen kommer ind.

Den handler selvfølgelig om skønhedsprodukter, men allermest handler den om en lille rolig stund og om at finde balancen – på den virkelig behagelige måde. Tænk duft, smag, varme, blødhed, glød, ro og velvære.

Først og fremmest skal du finde et sted, du kan lide at være, om det er badeværelset, stuen, dit soveværelse eller et helt fjerde sted, hvor der er ro, fred, varme og plads til at tage en halv time ud. Sæt Do Not Disturb-skiltet på døren (jo, sådan ét har vi lavet i år) og klik på den særlige adventsplayliste, så du kommer i rette stemning.

Og så hjælper videoen dig godt i gang herfra.

Du finder det hele lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...