I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så kan du vaske hænder med god samvittighed

Vi har længe fået forespørgsler fra jer om vi ikke snart kan finde en håndvask og håndcreme til jeres badeværelser som virker, plejer og stadig møder alle standarder. Så her er fluks en glædelig nyhed til alle jer. For hvis du er en af de virkelig mange, der – ligesom os – er faldet for vores fine økologiske Hand Sanitizer, så er der en ret stor sandsynlighed for at du også vil falde for det tilhørende sæt med håndvask og håndcreme, vi netop har sat på hylderne.

Og ligesom handsanitizeren taler vi økologiske ingredienser og olier, der respekterer huden og giver masser af pleje. Aloevera, der blødgør og naturlige enzymer der styrker hudbarrieren, så den er mindre sensitiv af al den håndvask og afspritning.

Og så har vi ikke engang talt om duften.

Alle, der har prøvet handsanitizeren har spurgt om den ikke også kommer som parfume, og lur mig om I ikke kommer til det med denne også. Duften er den fineste blanding af lavendel, cedertræ og patchouli, der også har en aromaterapeutisk virkning (afslappende, beroligende og opfriskende). De kan vitterlig noget med dufte.

Vi har dem selvfølgelig på hylderne i skønhedspavillonen, der stadig har lidt begrænsede åbningstider indtil videre (alle hverdage fra 12-16, lørdag lukket). Online har vi åbent 24/7 og du finder sættet lige her<< (og klikker du dig ind på handsanitizeren er den også kommet i en 250 ml-størrelse som matcher de øvrige nyheder).

Vi har i øvrigt en lille fin taskesanitizer på vej fra Amly Botanicals også – med rosmarin og eukalyptus. I min optik er denne kategori af skønhedsprodukter kommet for at blive.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...