I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er vores næste Virtuelle Beauty Event på hylderne (vi taler en guidet facial, du let kan lave derhjemme)

I denne uge lancerede vi vores nye Virtual Beauty Events for fulde huse (hvis man kan sige sådan om virtuel tilstedeværelse). Det var med Kirsten Kjær Weis, der delte gavmildt ud af sine allerbedste makeuptips om alt lige fra valg af foundation til hvor blushen skal lægges (hint: lige midt på kinden, dér hvor den buler ud når du smiler).

Nu har vi allerede vores næste virtuelle skønhedsevent på plakaten. Det er med Odacité og Jasmine Glover, som vil tage et lille eksklusivt hold på 15 personer igennem en guidet ansigtsbehandling, som du let kan lave derhjemme.

Vi taler rens og pleje, skræddersyet maske, massage (jo, det er let at gøre selv), opfriskning af øjne og ikke mindst en gennemgang af de såkaldte beauty points som kan fjerne de spændinger i ansigtet, der giver linjer og rynker (og kragetæer og hovedpine).

I den pakke vi sender dig inden eventen finder du alt du skal bruge til din facial inklusive en fullsize Eye Contour Serum Concentrate som er en kæmpe-bestseller hos os.

Selve den virtuelle event varer en time, hvor der også er tid til spørgsmål. Den ligger tirsdag den 8. juni klokken 19.00-20.00 (og vi skal måske lige for god ordens skyld nævne, at eventen foregår på engelsk)

Men tjek det hele lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...