I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Rul dig til fyldige bryn

Jeg elsker, når I deler jeres gode tips og erfaringer med mig og ikke mindst i skønhedspavillonen har jeg lært rigtig meget af jer. Ikke mindst i forbindelse med mine ansigtsruller. Som at stenene charges bedst i fuldmåne og renses bedst i salt, og at rosenquartz tiltrækker alt omkring sig og derfor skal renses oftere end jade og ametyst (jeg understreger, at jeg har brugt ansigtsruller i de sidste syv år uden at vide noget om disse ting, og det virkede også fint, men hey, man kan altid lære, ikk). Det er også jer, der har lært mig, at Gua Sha’en har en god effekt på maven også. Det havde jeg ikke selv prøvet.

Forleden lærte jeg noget meget håndgribeligt. Nemlig en skøn kunde, der fortalte mig, at hendes bryn var begyndt at vokse igen efter hun var startet på at rulle med mine ansigtsruller. Det er jo (desværre) et faktum, at øjenbryn tynder lidt ud med alderen, især på den yderste del, hvilket gør, at de ser lidt kortere – og ikke så definerede – ud. Typisk tyer man til øjenbrynsserum som kan hjælpe med at booste, hvis der stadig er hår i hårsækkene. Det kan være en god løsning, men også dyr, da brynserum typisk koster omkring 1000 kr. og skal bruges kontinuerligt for at virke.

Men så var det, at føromtalte kunde fortalte (og viste) mig, at hun havde rullet flittigt over sine bryn, og nu var de vokset synligt – ja, faktisk så meget, at hendes datter havde bemærket det.

Det giver god mening. For netop ansigtsrullerne sætter gang, med meget mere, gang i mikrocirkulationen, der giver en synlig glød i huden. Og altså også et synligt boost til brynene.

Jeg er i gang.

Du kan bruge både jaderulle, rosenquartzrullen og ametystrullen til formålet. Det er en smagssag, hvilken sten, man foretrækker (læs mere her)

2 Kommentarer

 • Svar
  Mia
  27. maj 2018 kl. 00:38

  Kan en jaderulle endelig blive for gammel? Eller vil de altid have en effekt?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   28. maj 2018 kl. 09:25

   Hej Mia,

   Det er nemlig et rigtig godt spørgsmål – tak fordi du stillede det. Selve jaderullen vil på et tidspunkt blive slidt og have brug for en udskiftning. Det er lidt forskelligt hvornår og afhænger af, hvor ofte du bruger den, hvordan du bruger den og hvor godt du passer på den. Men 1-2 år er normal holdbarhed for ansigtsruller.

   Og så er der stenene. Hvis du går op i den mere spirituelle del af ansigtsrulningen, så er der masser af tips og råd til hvordan man kan såkaldt re-charge sine sten, så de stadig har den gode energi. Jeg har fået tips om både at lægge sin ansigtsrulle i vindueskarmen i fuldmåne og rense den i salt fra jer herinde. Så det gør jeg indimellem, når jeg husker det.

   Så nej, en jaderulle kan ikke blive for gammel. Den kan blive slidt og gå i stykker, men hvis den ikke er slidt, så har den en effekt.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...