I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Om jubilæumsbøger, skønheds-teer, serum og min helt egen parfume

Der kommer til at ske en masse i den kommende uge. Ja, de kommende uger for at være helt præcis. Min første skønhedsbog Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke har 10-års jubilæum (tænk engang at det er ti år siden, jeg skrev om at lægge øjenskygger på brødristeren, læbestift på kinderne og om økologi og begrebet pro-age som alle taler om i dag). Det skal selvfølgelig fejres. Så vi har klædt 100 skønhedsbøger i de fineste jubilæumsklæder og tilføjet – selvfølgelig – den smukkeste hindbærrøde læbestift fra Lancôme, for hey, lidt læbestift skader jo ikke. Jubilæumsbøgerne er signerede og nummererede, og de ligger klar på hylderne i den lille skønhedspavillon i denne uge (du kan selvfølgelig også finde dem online her). Værdi 430 kr.

Fredag og lørdag i den kommende uge byder vi på et glas skønheds-te (vores egen te med blomster inspireret af Kongens Have – du kan også bruge den i dit bad. Læs mere her) og lidt sødt til ganen, hvis du har lyst til at komme forbi og fejre bog-jubilæet med os. Her har du også mulighed for at få dit eget fine omslag, hvis du allerede har skønhedsbogen på hylderne. Vi har trykt et lille ekstra-antal af de fine omslag (dog uden nummerering og læbestift) som du kan købe for 35 kr. De matcher kun paperback-udgaven og ikke hardcover-versionen.

Vi har også fået masser af nye produkter på hylderne i pavillonen. De bedste bodybalms fra Balm Balm, den smukkeste highlighter fra Kjær Weis og de mest velduftende naturlige sæber. I den kommende uge lander også fineste nye produkter fra Amly Botanicals, der matcher deres uovertrufne mists. Glæd dig til en facebalm til natten, en ansigtsolie og en serum. Det gør jeg (og vi lægger også det hele i onlineshoppen).

Nå ja, så har jeg også lavet min helt egen parfume. Eller en parfumør har lavet den for mig. Det skal jeg nok fortælle meget mere om lige om lidt. Men jeg kan måske godt afsløre her, at de steder, vi har siddet og arbejdet med den, er alle, uden undtagelse, kommet hen til os og har spurgt, hvad det dog er for en fantastisk duft …

6 Kommentarer

 • Svar
  Siv Laustsen
  27. maj 2018 kl. 19:51

  Meget spændende med din nye parfume. Glæder mig?‍♀️

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   29. maj 2018 kl. 14:27

   Kære Siv,

   Tak for din søde hilsen, og ja, det er superspændende. Jeg glæder mig også rigtig meget til at høre, hvad I synes om den;)

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva B
  27. maj 2018 kl. 20:04

  Og næste B box? Har luret lidt tilbage, og du annoncerer tit en upcoming box på den sidste søndag i måneden….
  Kjær Weiz har også lavet en supersmuk nude lipgloss serie..får du den?
  Tror forresten jeg så dig en dag på Frederiksberg trækkende på en cykel ikke langt fra Grøndahl station hedder den vist. Lyder det sandsynligt? Kender i det når man ser en ‘kendis’ – et ‘hej’ ligger lige på læben. Indtil man kommer i tanke om: “nå nej, hun kender jo ikke mig…” ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   29. maj 2018 kl. 14:30

   Kære Eva,

   Der går lidt tid før den næste boks kommer på banen. Jeg lover at råbe højt, når det sker, men lige nu står den på skønheds-teer, parfumer og et par andre virkelig fine nyheder. Jeg har ikke taget Kjær Weis-lipglosser ind hos mig, men jeg har noget andet fint læbe-noget i ærmet lige om lidt. Så stay tuned.

   Jeg er jævnligt på Frederiksberg, men mest omkring Gammel Kongevej og Værnedamsvej (jeg ved vist ikke engang hvor Grøndahl Station ligger, men måske jeg har været der – det kan sagtens være;). Sig endelig hej næste gang.

   xxCharlotte

 • Svar
  Helle Skovdal
  27. maj 2018 kl. 20:08

  Stort og skønt tillykke med jubilæet ? Her hos os finder jeg ikke bogen lige nu, for ældsteguldet har luret den og den må stå hos hende. Glæder mig til at dufte de nye dråber ??

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   29. maj 2018 kl. 14:31

   Hvor hyggeligt, Helle, at din ældste også kan bruge bogen. Det glæder mit lille skønhedshjerte;) Og jeg glæder mig til at høre, hvad du (og ældsten) synes om parfumen lige om lidt;)

   xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...