I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Fortvivl ikke, den lander igen om halvanden uge

NOTE: Gua Sha’en – både den klassiske og den nye To Go – er landet. Få fingre i dem her.

Jo, den er god nok. Vores ultrapopulære Gua Sha er udsolgt. Vi har sprøjtet dem ud, om man så må sige, og det er der en rigtig god og helt simpel grund til. Nemlig at den virker. Og det gør den på relativt kort tid, hvis du er flittig med den, så fortvivl ikke. Når den lander hos os om halvanden uges tid, er der masser af tid til at nå at få celluliten på lårene mindsket, flapperarmene strammet op (og det samme med maven som rigtig mange af jer er gået i gang med at Gua Sha’e også), skuldrene afspændt og ballerne strammet op.

Men ikke nok med det. Den Gua Sha, der lander hos os lige om lidt, er faktisk en særlig Gua Sha to Go. For rigtig mange af jer har ytret ønske om at tage den med på sommerferie, og det har vi selvfølgelig lyttet til. Og lavet en rejsevenlig version i en lidt mindre udgave (som også let kan bruges i ansigtet) og i en lidt kraftigere sten, der kan holde til at komme med i kufferten (vi har lavet den i sort jadesten, og det skal jeg nok skrive meget mere om, når den lander). Emballagen til Gua Sha to Go er også rejsevenlig, og jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer den.

Er du gået Gua Sha-forgæves, så skriv dig fluks på ventelisten inde i shoppen (det er lige her), så du fluks får direkte besked i din mailboks det øjeblik, de lander hos os. Det kan godt betale sig, hvis du vil nå at få fingre i den.

Se hvad Gua Sha’en kan gøre for dig lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...