I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Rigtig mange af jer har spurgt efter dette (kodeord: sommerben)

Rigtig mange af jer har spurgt efter et kropsprodukt til tør hud. Og tro mig, jeg har testet cremer op og olier ned for at finde det helt rigtige til mine hylder, indtil jeg kom i tanke om dette som er et af de få kropsprodukter, jeg altid bruger op. Jeg er jo så (snot)forkælet i mit job, at jeg kan vælge og vrage, og ofte kaster jeg mig over noget nyt, inden jeg overhovedet har brugt det andet op.

Men denne økologiske bodybalm fra Balm Balm gør både huden blød og smidig, fjerner alle spor af tørhed – og så giver den dén der smukke glød som makeupartisterne bruger rigtig meget tid på at opnå backstage til modeugerne, inden de sender modellerne på podierne. Rent faktisk har jeg set flere af dem – makeupartisterne – bruge netop denne bodybalm til formålet.

Og velplejede ben er – udover at være virkelig dejligt at kunne vise frem i sommervarmen – også en af tidens hotteste accessories. Bløde, glatte, såkaldt solkyssede, sommerben. Hvis du synes, at der (stadig) er lang vej til dem, så kan jeg kun varmt anbefale 1) at du finder din Gua Sha frem og giver lårene en ordentlig omgang hver aften under nyhederne i de næste to uger, og jeg lover, at du vil kunne se en forskel, 2) at du finder en skrubbecreme frem fra gemmerne og giver benene en tur med den i morgen tidlig, når du alligevel er i bad, og 3) bruger denne bodybalm (eller et andet yndlingskropsprodukt på dine hylder) på benene, inden du ifører dig korte(re) skørter.

Lur mig om det ikke afføder et ekstra vrik med hofterne, når du føler dig tilpas med dine ben.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...