I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Så er Gua Sha’en tilbage på hylderne (endda i den fineste ‘to go’ version)

Vi blev jo taget lidt med bukserne nede over, hvor hurtigt vores populære Gua Sha blev revet væk (og vi havde rigtig mange af dem, tro mig), men nu har vi gode nyheder. Vores håndlavede Gua Sha er netop landet hos os og læs med her, for det er en ganske særlig To Go-version som du også kan bruge i ansigtet (udover på kroppen) og endda let kan tage med dig på ferie.

Hvis du kender vores klassiske håndlavede Gua Sha, ved du allerede, hvad den kan gøre for dig. Vi har sprøjtet dem ud, om man så må sige, og det er der en rigtig god og helt simpel grund til. Nemlig at den virker. Og det gør den på relativt kort tid, hvis du er flittig med den, så fortvivl ikke, hvis sommerferien er lige om hjørnet og du ikke er kommet i gang endnu.

Der er stadig tid til at få celluliten på lårene mindsket, flapperarmene strammet (og det samme med maven), skuldre og kæber afspændt og ballerne strammet op.

Derfor har vi lavet en særlig Gua Sha to Go.

Rigtig mange af jer har ytret ønske om at tage Gua Sha’en med på ferie, og det har vi selvfølgelig lyttet til. Og lavet en rejsevenlig version i en lidt mindre udgave (som også let kan bruges i ansigtet) og i en lidt kraftigere sten, der kan holde til at komme med i kufferten. Den er således håndlavet i sort jadesten som samtidig hævdes at have en meditativ effekt. Det kan man jo godt bruge i sin ferie.

Emballagen til Gua Sha to Go er også rejsevenlig. Den kommer i en lille pose, der både er handy og perfekt i rejsetasken.

Faktisk kunne denne let gå hen og blive din nye Gua Sha-favorit.

Hør meget mere om Gua Sha to Go i denne video. 

Vil du have fingre i den, så er det lige her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  8. juni 2018 kl. 15:25

  Jeg er fan! Det er fedt, hvordan man bare mærker sin hud efter brug!

  Til noget lidt anden Charlotte, så leder jeg efter en god shampoo/conditioner med naturlige ingredienser – har du nogen erfaringer med less is more eller John Master? Jeg har tidligere anvendt rudolph care, men vil nu gerne prøve noget nyt.

  Tak og dejlig sommer!

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   11. juni 2018 kl. 10:49

   Kære Mie,

   Hvor dejligt at høre, og ja, det gør man nemlig – mærker sin hud. For mange er det en god oplevelse, også på mentalt plan.

   Jeg kender til både Less is More og John Masters. John Masters er jo en frontløber indenfor naturlige hårprodukter – jeg skrev lidt om ham i min første skønhedsbog. Han var en af de første, der tog konsekvensen af de mange skadelige stoffer i frisørbranchen og fik kæmpesucces med det. Jeg elsker hans engagement og historien, men personligt er jeg nok mere til Less is More-produkterne, hvis jeg skulle vælge mellem dem. Den linje, der hedder Lindengloss, dufter fantastisk.

   Rigtig dejlig sommer til dig også.

   xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...