I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Psst … få et forspring her (ja, det handler om præmier til over 50.000 kr.)

Du kender den med stor sandsynlighed allerede, i al fald hvis du er fast læser herinde. Vi taler min skønhedsjulekalender, der har været en tradition de sidste mange år. Otte, faktisk, for at være helt præcis (tænk hvor mange præmier, det giver …). Jeg kan afsløre, at det – igen i år – bliver et rent slaraffenland af skønhedsfavoritter og allesammen nogle, du kender fra mine hylder, skriverier og ILOVEBEAUTYbokse. Jeg vil vente med at løfte sløret mere end det – der er jo stadig tre uger til 1. december – men blot hviske om, at du allerede nu kan få et forspring, hvis du tilmelder dig listen her. Så modtager du nemlig hver morgen i december (frem til den 24.) en lille hyggelig hilsen med link til dagens låge. Der er præmier for over 50.000 kr. i skønhedsjulekalenderen i år og ville det ikke være dejligt, hvis et par af disse landede hos dig?

Det var lige her, du fik et forspring<<

 • Lis Olesen
  10. november 2017 kl. 17:48

  Jeg glæder mig helt vildt til julekalenderen. Har vundet en fantastisk præmie en gang. Karl Lagerfelds Private Klub. Den er brugt for længst men jeg har stadig flakonen stående og kan dufte til den en gang imellem. Den er SÅ skøn.
  Tak for en fin fin julekalender.

 • Line Høj
  11. november 2017 kl. 01:40

  Det bliver spændende! I år har jeg forkælet mig selv og min lillesøster med Kiehl’s julekalender. Julestemningen er så småt ved at sætte ind 🙂

 • Charlotte Torpegaard
  11. november 2017 kl. 13:07

  Kære Line,

  Tak for din hilsen, og hvor dejligt med lidt præ-julehygge. Og glæd dig til julekalenderen. Der er de fineste ting bag lågerne;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Charlotte Torpegaard
  11. november 2017 kl. 16:10

  Åh, hvor fint at høre, Lis. Også at du har gemt den og kan huske, hvor den stammer fra;) Kast dig endelig ind i julekalenderen igen i år. Jeg lover at der er mindst lige så fine ting bag lågerne.

  De bedste hilsner, Charlotte

Du kunne også være interesseret i...