I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vil du med til Paris?

Okay, jeg kan jo desværre ikke invitere jer allesammnen med sådan fysisk. Men jeg kan tage jer med herinde på skønhedsbloggen, hvis I har lyst til at få lidt Paris-sprinkle i en grå november. I morgen tidlig tager jeg nemlig et par dage ned til byernes by, og du er mere end velkommen til at læse med. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Paris, og intet kan som en snak om Rue Cambon eller franske chignoner få mig til at længes. Jeg skal en tur forbi de små boglader langs Seinen, hvor du kan finde glitrende Eiffeltårne i plastik side om side med gamle magasiner, smukke bøger og håndtegnede modeskitser lige til at indramme. Jeg elsker de tidlige parisermorgener med café crème og en gylden croissant på en lille fortovscafé, de franske apoteker og ja, bare hele stemningen. Jeg skal også forbi nogle nye steder, som Kure Bazaars helt nye neglebar i Bon Marché, hvor jeg har bestilt en tid. Jeg skal forbi trendimperiet Colette, der – oh ak og ve – lukker den 1. december, og så har jeg fået anbefalet en fin lille matchabar, jeg gerne vil nå at besøge også. Jeg skal også nå forbi Nose, som er byens meget omtalte parfumeri og hårguruen David Mallett som du måske vil kende herinde fra og fra min Yummy Mummy-bog, hvor jeg har skrevet om ham og hans fantastiske salon. Jeg skal bo på Hoxton, som jeg længe har fulgt på Instagram og glæder mig til at drikke et glas vin i deres vinterhave, der ser fantastisk ud. Men det kan jeg fortælle meget mere om lige om lidt.

Få også en masse inspirationsbilleder på instagram (@charlottetorpegaard)

21 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  11. november 2017 kl. 18:54

  JAA jeg vil mægtigt gerne med, glæder mig til at følge med her og på IG. Min weekend går mere med sorte negle, vejret er vidunderligt for en havenørd som mig 🙂 Der graves tulipan og andre forårsløg ned, for jeg elsker når haven fyldes med dem i foråret. Lykkedepoter kaldes de også 🙂 God tur!

 • Svar
  Irene
  11. november 2017 kl. 18:56

  Go tur…jeg vil læse med, men ville da hellere opleve det live.✌? Måske jeg skulle planlægge at den næste pigetur er til netop Paris✨

 • Svar
  Lone H
  11. november 2017 kl. 20:08

  Jeps masser af info tak. Skal have planlagt en tur for mig og min datter til foråret. Jeg vil suge til mig som en svamp.

 • Svar
  Anette Ninon
  11. november 2017 kl. 21:40

  Rigtig god tur, elsker at besøge Paris.???

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. november 2017 kl. 08:20

  Hvor dejligt at høre, Anne Mette – og din weekend lyder nu absolut heller ikke værst. Jeg elsker også at være i haven i mit sommerhus (selv om det desværre ikke bliver helt så ofte som jeg gerne ville). Men jeg må huske at sørge for lykkedepoter i den, når jeg kommer tilbage;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. november 2017 kl. 08:21

  Ja, Irene, Paris er altid en god idé. Især med veninder. Jeg lægger lige min Paris-guide med 10 af mine yndlingssteder op i løbet af dagene også. Det kan være, at det kan få dig i gang med flysøgningen;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. november 2017 kl. 08:22

  Jeg lover at smide om mig med guldkorn, Lone;) Hvor gammel er din datter?

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. november 2017 kl. 08:23

  Mange tak, Anette. Me, too;) Og det var pludselig alt for længe siden.

  xxCharlotte

 • Svar
  Bente Annizette
  12. november 2017 kl. 15:05

  God Tur Charlotte, når jeg lukker øjnene er jeg også i Paris, duft af kaffe og Croissant, det skønneste sted, de små gade LOVE IT; glæder mig til at følge med her…

 • Svar
  Anne H
  12. november 2017 kl. 20:01

  Oui, oui … ♡

 • Svar
  Tina J
  12. november 2017 kl. 22:24

  Åh, det lyder skønt, kan næsten se det for mig 🙂 God tur!

 • Svar
  Susanne
  13. november 2017 kl. 17:47

  Åh ville gerne høre mere om den matchabar :o)
  Har du en guide til London også ?
  Kærligst Susanne

 • Svar
  Lone H
  13. november 2017 kl. 20:25

  Hun er 19 år ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2017 kl. 08:08

  Mange tak, Anette – og me too. Paris er altid en god ide;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2017 kl. 08:10

  Mange tak, Bente – og ja, Paris ligger sådan på rygraden, at man nogle gange bare kan lukke øjnene og så er man dér;) Og ellers må man jo tage afsted. Måske et godt nytårsfortsæt;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2017 kl. 08:11

  Bien sûr, Anne – kom du endelig med;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2017 kl. 08:12

  Tusind tak, Tina;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2017 kl. 08:16

  Kære Susanne,

  Jeg har ikke en decideret London-guide desværre, men hvis du søger på London i søgefeltet i højre spalte her på skønhedsbloggen, så kommer der en masse op, du kan lade dig inspirere af. Uh, London er også fantastisk …

  Og matchabaren kommer jeg til. Den er på listen for i dag. Kig med på Instagram (@charlottetorpegaard).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2017 kl. 08:33

  Åh, Lone, hun ville elske Hoxton Hotel (temmelig pricey dog, men fyldt med cool unge parisere fra man træder ind), og jeg tænker også, at en manicure hos Kure Bazaar i stormagasinet Le Bon Marche kunne være interessant. Og en tur i Marais og kigge på butikker.

  xxCharlotte

 • Svar
  Bente
  23. november 2017 kl. 11:04

  Jeg skal selv til paris en gang i foråret. Det bliver bare så godt! 😀 😀

  Glæder mig til at følge lidt med her, sikkert nogle ting som er vigtig at vide inden man tager afsted.

  Rigtig god tur!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. november 2017 kl. 11:10

  Kære Bente,

  Paris om foråret er det bedste;) Jeg er hjemme igen, men der ligger en del herinde på bloggen i indlæggene efter dette – og du kan også finde lidt tips på Instagram (@charlottetorpegaard). Og i min Paris-guide her: https://www.ilovebeauty.dk/admin/wp-content/uploads/2013/06/CharlotteTorpegaard_GuidetilParis.pdf

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...