I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Om at blive taget med bukserne nede (kodeordet er Gua Sha)

Der er altid noget lidt grænseoverskridende over den første (solskins)dag, hvor kroppen skal luftes uden at være pakket ind fra top til tå. Vi havde virkelig dejligt vejr i Marrakesh med næsten 29 grader den ene af dagene. Så påklædningen stod på bare ben og korte ærmer, og ja, badetøj ved poolen. Gyldenbrun er man jo ikke efter sådan en lang, nærmest uendelig vinter, og lår og overarme er måske heller ikke helt så spændstige som man kunne ønske. Medmindre selvfølgelig at du har haft gang i Gua Sha’en, der er noget nær et lille mirakelredskab til glatte lår og faste overarme. Jeg kan godt mærke, at foråret er på vej, for vi sender rigtig mange af dem afsted til jer i øjeblikket, og det er også nu, du skal i gang. Selv om du kan se en forskel allerede efter to uger, så nytter det altså ikke at vente til dagen før, du skal på påskeferie eller foråret kommer herhjemme.

Hvis du ikke har hørt om Gua Sha’en før, så tjek fluks denne video. Du vil aldrig fortryde det. Og har du hørt om den før, men ikke fået taget dig sammen til at komme i gang, så er det lige her, du gør det.

4 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  12. marts 2018 kl. 13:19

  Jeg har netop investeret i en gua sha sten til ansigtet, så denne til kroppen frister også meget! Kan deres virkning holde i mange år frem eller hvordan? Og hvordan renser man den? tak 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. marts 2018 kl. 13:36

  Kære Mie,

  Jeg kan kun sige, at du ikke vil fortryde, hvis du lader dig friste;) Nu ved jeg ikke, hvad den, du har købt er lavet af eller hvor den kommer fra, men den jeg har hernede hos mig, er lavet af den traditionelle bianshi-sten, som de dygtige behandlere selv bruger. Ifølge dem indeholder den 40 sporstoffer og mineraler, som skulle være en stor del af virkningen. Det kan jeg jo ikke bevise, men jeg kan se, at den virker. Med mindre du taber den på gulvet (det er en porøs sten) eller knækker den, så holder den, jeg har, for evigt.

  Mht. at rense den, så er det en helt glat sten, så den hiver ikke bakterier til sig som fx en tørbørste kan gøre. Jeg tørrer blot min af med en fugtig klud i ny og næ. Jeg bruger den på en tør hud, men hvis du bruger den med olie, skal den selvfølgelig tørres af fra gang til gang.

  Jeg håber, det besvarer dit spørgsmål;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie
  12. marts 2018 kl. 14:32

  Kære Charlotte,

  Jeg har købt den hos Intuitions Cph og den er lavet i rosenquartz.

  Jeg bestiller en til kroppen hos dig også har jeg besluttet mig for ;))

  God dag!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. marts 2018 kl. 16:50

  Kære Mie,

  Du skal være så velkommen;)

  Mine rosenquartz-ruller tørrer jeg af med en våd klud ligesom jeg gør med Gua Sha’en. Men hør dem hellere, hvad de anbefaler at du skal gøre. Der er meget stor forskel på kvaliteten af stenene, hvordan de er behandlet og hvad de kan tåle.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...