I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Okay, det var måske lidt flabet

Men det fik jer da op af stolene. Jeg lover hermed endnu en gang, at jeg ikke lukker noget som helst. Tværtimod. Tusind tak for alle jeres fine, søde (personlige) hilsner, dem blev jeg virkelig glad for. Og stort undskyld til jer, der fik vinen galt i halsen, tabte telefonen og mistede gløden i kinderne (den er slem). Det var selvfølgelig ikke meningen. Men jeg opnåede trods alt, hvad jeg ønskede – at I læste både indlæg og nyhedsmail (den kan du i øvrigt tilmelde dig her – det er også her, du får et forspring på mine ILOVEBEAUTYbokse og ja, der er snart nyt på vej), så så få af jer som muligt er gået forgæves torsdag og fredag, mens jeg har føjtet rundt i Marrakesh.

Og hvilken tur, jeg har haft! Jeg har fløjet i luftballon, mens solen stod op (det er det vildeste, jeg har prøvet – gør det, hvis du får muligheden), spist frokost med udsigt over Atlasbjergene på Richard Bransons fantastiske hotel Kasbah Tamadot (jeg har lovet mig selv, at jeg skal tilbage og bo der, når jeg får sparet op) og set solnedgang på taget af Nomad midt i souken. Jeg har været på hammam og på natklub, lært om kamelmælk (jo, det er vi også begyndt at tale om herhjemme som det helt nye) og stukket næsen i samtlige orange blossom-parfumer, jeg kunne finde i medinaen, for at se om der skulle være én, der var god nok til at tage med hjem til jer og hylderne i pavillonen. Hvis du har lyst til at se billeder og film fra turen, så ligger de på Instagram. Det er lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar