I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Olien, der var allevegne i denne modeuge (grab it here)

Der er ikke kun ansigtet, der skal se sundt, friskt og smukt ud. Backstage i modeugen får modellernes arme og ben også en tur, inden de bliver sendt ind på podiet. Og olien, der blev brugt og hypet alle vegne, var ingen ringere end Laoutas fine Glowing Body Oil som jeg også både har skrevet om og har på hylderne her hos mig (de sprøjter ud).

Olierne er 100% naturlige og bliver håndlavede på den græske ø Karpathos, på private marker, hvor landskabsdesigner Evi Lachana og hendes mor dyrker de særlige planter og urter som er i olierne. Tænk et strejf af appelsinskal, et pift af grapefrugt, salvie, petitgrain og geranium, der dufter fantastisk og samtidig giver en opløftende effekt til sindet. Selve olierne er baseret på den fineste græske extra virgin-olivenolie tilsat lidt ren mandelolie. Altsammen fuldstændigt naturligt og håndhøstet.

Og nu har modebranchen også opdaget de fine olier. Glowing Body Oil er favoritten, fordi den giver masser af fugt til huden samtidig med at den har en smule naturlig pigment, der får din hud til shine på den allerfineste måde. Således var Glowing Body Oil på benene af alle Gannis modeller, på kroppen af alle modeller og dansere hos Saks Potts og i goodiebag’en til alle gæsterne på første række. Den hænger også i luften efter den prominente internationale presse, der er kommet til København for at dække modeugen ligesom den blev hypet på Washyourface.com og på Costume.dk som favoritter.

Vi har åbent i dag i pavillonen fra 11-17, hvis du vil prøve den (perfekt til at forlænge din sommerglød). Læs meget mere om den her hvor du også kan sikre dig dit eksemplar.

4 Kommentarer

 • Svar
  Siv Lausten
  10. august 2018 kl. 10:17

  Hej Charlotte

  Hvor meget “skinner” efter, at have smurt sig ind i olien du omtaler her?

  Bh. Siv

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. august 2018 kl. 11:45

   Hej Siv,

   Tak for din hilsen. Du skinner ikke. Huden får mere sådant et fint ‘shine’ og det ser smukt og naturligt ud.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Susanne Infeld
  11. august 2018 kl. 13:48

  Ser fint ud med den olie
  Undskyld jeg skriver her, men jeg leder efter Patyka som du har eller har haft. Har du det stadig?
  Med venlig hilsen

  Susanne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. august 2018 kl. 18:47

   Kære Susanne,

   Tak for mail og hilsen. Du er altid velkommen til at skrive hvorsomhelst herinde. Jeg har ikke Patyka hos mig og har heller ikke haft det. Det var i sin tid hos Tekinoktay Lingerie, men den eksisterer ikke længere. Så du skal nok desværre en tur til Paris efter det;)

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...