I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Modeugens mest iøjnefaldende accessory

Okay, den mest iøjnefaldende er måske nok sportssandalerne med pels som et hav af bloggere render rundt med i øjeblikket (og som må være det varmeste på fødderne i denne her hedebølge). Men det er nu ikke dem, jeg mener.

Nej, vi taler blomster, der ses overalt i øjeblikket. I modebilledet, i skønhedsverdenen, på designfronten, og ja, i butiksvinduer, på dækkede borde, som håraccessories og kunstværker, i cykelkurve, i potpourri og i parfume. I denne modeuge er det ikke til at komme uden om Poppykalas, der står bag alt lige fra vinduerne i Gestuz’ nye butik i København, for borddækningen til det franske modesite Net-à-Porters middag forleden og for den fineste blomsterudsmykning af modesitets cykler som de inviterede kom frem på.

Det er også Poppykalas, der står bag det fine Floral Moods-koncept med betydningen af blomster på fine kort. Og så er det jo faktisk også Poppykalas, der står bag de smukke håndindfarvede silkeposer som limited edition-versionen af min parfume blev lanceret i (du ved, den dér helt unikt er håndblandet af parfumøren med inspiration i, ja, ta da, blomster, planter og noter i Kongens Have).

Silkeposerne er indfarvet med noter fra parfumen, blandt andet mynte og er unikke. Når parfumen er tom, kan du selvfølgelig komme en ny parfume i den, eller du kan, som Poppykalas gør, bruge den til potpourri og lægge den i dit skab eller i undertøjsskuffen.

Hvis du vil have fingre i en af de særligt håndblandede parfumer i silkepose, har vi få tilbage på hylderne i skønhedspavillonen. Og du kan også finde den online lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...