I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Modeugens mest iøjnefaldende accessory

Okay, den mest iøjnefaldende er måske nok sportssandalerne med pels som et hav af bloggere render rundt med i øjeblikket (og som må være det varmeste på fødderne i denne her hedebølge). Men det er nu ikke dem, jeg mener.

Nej, vi taler blomster, der ses overalt i øjeblikket. I modebilledet, i skønhedsverdenen, på designfronten, og ja, i butiksvinduer, på dækkede borde, som håraccessories og kunstværker, i cykelkurve, i potpourri og i parfume. I denne modeuge er det ikke til at komme uden om Poppykalas, der står bag alt lige fra vinduerne i Gestuz’ nye butik i København, for borddækningen til det franske modesite Net-à-Porters middag forleden og for den fineste blomsterudsmykning af modesitets cykler som de inviterede kom frem på.

Det er også Poppykalas, der står bag det fine Floral Moods-koncept med betydningen af blomster på fine kort. Og så er det jo faktisk også Poppykalas, der står bag de smukke håndindfarvede silkeposer som limited edition-versionen af min parfume blev lanceret i (du ved, den dér helt unikt er håndblandet af parfumøren med inspiration i, ja, ta da, blomster, planter og noter i Kongens Have).

Silkeposerne er indfarvet med noter fra parfumen, blandt andet mynte og er unikke. Når parfumen er tom, kan du selvfølgelig komme en ny parfume i den, eller du kan, som Poppykalas gør, bruge den til potpourri og lægge den i dit skab eller i undertøjsskuffen.

Hvis du vil have fingre i en af de særligt håndblandede parfumer i silkepose, har vi få tilbage på hylderne i skønhedspavillonen. Og du kan også finde den online lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...