I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Okay, disse olier må du ikke gå glip af

Vi bliver lidt ved den smukke sommerglød. Til kroppen. For nylig kom disse smukke naturlige olier fra Laouta forbi min næse – helt bogstaveligt – og jeg bestilte dem øjeblikkeligt til mine hylder (hvor de i øvrigt hurtigt bliver revet ned igen, for de af jer, der har været forbi pavillonen i sidste uge, er, ligesom jeg, faldet for duften og følelsen på huden).

Olierne er 100% naturlige og bliver håndlavede på den græske ø Karpathos, på private marker, hvor landskabsdesigner Evi Lachana og hendes mor dyrker de særlige planter og urter som er i olierne. Tænk et strejf af appelsinskal, et pift af grapefrugt, salvie, petitgrain og geranium, der dufter fantastisk og samtidig giver en opløftende effekt til sindet (ja, jeg elsker, når skønhedsprodukter giver mere end blot smuk hud, selv om det absolut heller ikke er at kimse af). Selve olierne er baseret på den fineste græske extra virgin-olivenolie tilsat lidt ren mandelolie. Altsammen fuldstændigt naturligt og håndhøstet.

Der er kun tre produkter – en bodyolie, én bodyolie med lidt shimmer og en hårolie, som bruges som en kur, inden du vasker dit hår. Jeg kan kun sige, at de allerede er en sommerfavorit og kommer til at give Nuxes berømte Huile Prodigeuse voldsom kamp til stregen.

Og så er jeg vild med, at man får en lille drømmerejse til Grækenland med i købet, når man smører dem på.

(tjek dem ud her)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...