I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Måske har du allerede denne i gemmerne

Hvis du var en af de heldige, der fik fat i seneste ILOVEBEAUTY-sommerboks, så er du allerede så meget med på noderne. For i beautyboksen lå den fine lille Kjær Weis Ravishing Highlighter og det er lige præcis den, du skal bruge, hvis du vil følge makeupartisterne under modeugen og skabe lidt ekstra glow til huden. Der var faktisk ikke dét show i modeugen i sidste uge, hvor modellerne ikke lige fik et ekstra highlighter-touch inden de trådte inde på podiet.

Backstage til det hypede Mark Tan-show (jo, det hans fine rober, du ser på alle lige fra ELLEs chefredaktør til Kronprinsessen) var det Kirsten Kjær Weis, der havde skabt makeuplooket og det var netop Ravishing Highlighter, hun havde brugt.

Så find den endelig frem fra beautyboksen, hvis du ikke allerede er i fuld gang med den (en del af jer har allerede vendt tilbage og fortalt, at den er blevet en favorit) og dup den på kindben, amorbue, under brynene og på øjenlågene. Den er eminent til at forlænge sommergløden, hvis du er tilbage på pinden igen (ligesom mig) og kun har cykelturen til og fra arbejde til at indsamle D-vitamin og glød.

Fik du ikke fingre i boksen? Så kan du i stedet få fingre i Ravishing lige her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Jette Neuenschwander
  13. august 2018 kl. 09:40

  Jeg var inde hos dig i fredags, men der var lukket. Kommer næste fredag, så gem den til mig. Hilsen jette

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   13. august 2018 kl. 09:43

   Kære Jette,

   Tak for din mail og hilsen. Vi var der til 17.30 i fredags (vi lukker normalt klokken 17), da vi havde ekstra travlt. Så det lyder da mærkeligt. Men der står under alle omstændigheder en olie i dit navn.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...