I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Og så skal I ikke høre et ord mere om æblecidereddike

Men dette tænker jeg, at I gerne vil vide. Kerry og Lisa, der er de virkelig dygtige – og søde – kvinder bag Amly Botanicals, som vi har på hylderne eksklusivt hos os, er også store fans af æblecidereddike. Faktisk så meget at de har skabt deres egen æbleplantage og ciderbryggeri på Amly-farmen i East Sussex. For når de gør noget, gør de det ordentligt.

Det er mange år siden, Kerry og Lisa første gang blev betagede af æblecidereddikens mange fantastiske virkninger og siden har de begge dagligt taget et par skefulde af den gyldne fermenterede eddike for fordøjelsen samtidig med at de har drømt om, hvordan de kunne lave det bedste produkt med det.

Resultatet finder du i Amlys fine duo af Essences for alt deres arbejde endte faktisk med at blive til to produkter – Meadow Dew til om morgenen og Nocturnal Nectar til aftenbrug. De er ‘to die for’, hvis du spørger os. Duftene er (som altid med Amly) noget nær fantastiske og begge Essences balancerer, nærer og fylder huden op. De er eminente – også – til at mindske ubalancer, tørre pletter og rødme som kan komme i forbindelse med fx hormonelle forandringer, stress og miljøpåvirkninger (anyone?).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...