I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

En skefuld om dagen holder doktoren væk (og maven flad)

Jeg har fået et par spørgsmål fra jer. For det er altsammen meget godt med de 1-2 skefulde æblecidereddike om dagen og alt det gode det gør. Men hvordan får man dem ned uden at være ved at kaste op (jo, det er det, I spørger om)?

Måske er du en af de seje, der blot skyller en skefuld æblecidereddike ned råt. Det er der nogen der kan uden problemer. De fleste har dog svært ved at få det ned rent (og at holde det nede). Det hjælper at blande det, enten i et glas vand, eller lave en hel lille sundhedsdrik ud af det. Så kommer du blot 1-2 skefulde æblecidereddike i et glas varmt vand og tilsætter en teskefuld honning og saften fra en halv citron.

Det gør det langt lettere at få ned. Og samtidig får du glæde af den ekstra udrensning fra citron og honning. Drik det på tom mave om morgenen eller før et måltid.

Du kan også med fordel tilføje æblecidereddike i din salatdressing, i din mad generelt og befinder du dig i USA, kan du købe æblecidereddike af alskens slags, lige fra pulver til vingummi.

Jeg har faktisk fundet en opskrift på æblecidereddike-vingummi (hey, jeg har også hjulpet jer med skønheds-skumfiduser, ikk). Jeg skal lige teste den ordentligt af, og så skal jeg nok sende den videre, hvis den virker.

PS: Du kan med fordel kombinere din daglige skefuld æblecidereddike med en god gang Gua Sha-terapi. For jo, du må gerne Gua Sha’e på maven. Akkurat som alle andre steder på kroppen, hvor du måtte bruge din Gua Sha, skaber det cirkulation og flow. Og dermed en fladere mave.

Husk blot at spænde mavemusklerne, når du gør det, så du ikke maser unødigt ind i de indre organer. Om det virker? Absolut.

Find din Gua Sha frem fra gemmerne, eller find den her<<

6 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  6. januar 2020 kl. 12:35

  Hvilken æblecider eddike køber du Charlotte. ? Har faktisk blandet 1 spsk i et glas vand om morgenen i en lang periode. Det regulerede min sult fornemmelse som drillede mig om aftenen et par timer efter aftensmaden. Så må hellere igang igen her efter jul:) synes den hedder aspall den jeg købte. Kh. Tanja. Forøvrigt elsker jeg allerede min Kjær Weiss highlighter ligeså meget som min suntouched blush nu:) den er så fin og har den perfekte tekstur og glød. Men vil lige høre om jeg dupper den på før eller efter min blush?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   8. januar 2020 kl. 12:54

   Kære Tanja,

   Tak for hilsen, jeg køber en økologisk version hos helsekosten. Det er lidt forskelligt, hvilket mærke det er – vigtigt er blot at det er en ‘grumset’ version og ikke en helt klar. De grumsede indeholder en såkaldt moder, som er dét, der giver den gode fordøjelsesvirkning.

   Og mange tak for tilbagemelding på highlighter. Hvor er det dejligt at høre (og ja, for mig er den også lige så vanedannende som blushen). Som udgangspunkt dupper du den på efter din blush, mest fordi det er lettest at styre. Men der er ikke noget rigtigt eller forkert, så foretrækker du det omvendt, så gør endelig det.

   Brug den også gerne på øjenlåg, amorbue og ved bryn. Det giver en smuk frisk effekt.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Føns
  9. januar 2020 kl. 00:25

  Hej Charlotte.
  Jeg drikker også æble cider eddike i et glas vand hver morgen. Det har rigtig mange helbreds fordele. Men man skal huske at drikke det med et sugerør, så tænderne ikke tager skade.
  Kh Charlotte

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. januar 2020 kl. 19:57

   Hej Charlotte,

   Tak for din hilsen, og det er et rigtig godt tip. Ikke mindst hvis man (også) blander citron i.

   Det er hermed givet videre.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Møller Poulsen
  26. januar 2020 kl. 21:43

  Vi glæder os til vingummi udgaven:) men indtil da skal det da prøves af. Har du en favorit eddike som kan gøre noget ved fedtet på maven?.
  Kh J

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   28. januar 2020 kl. 22:57

   Kære J,

   Tak for hilsen, og jeg lover at vi får lavet og testet vingummierne snart. De er på min to do-liste.

   Jeg bruger selv æblecidereddike fra helsekosten og altid dem der er lidt grumsede, så jeg er sikker på, at ‘moderen’ som er den gode del af eddiken er med. Det er den der indeholder størstedelen af de gode mælkesyrebakterier. Men det er jo ikke en trylledrik, der tryller fedt væk, desværre. Den holder maven flad ved at holde tarmfloraen i orden, så du ikke bliver oppustet eller i ubalance i selve maven. Dét der forstyrrer udenpå skal desværre stadig spises og trænes væk;) Jeg kan varmt anbefale vores Gua Sha til den udvendige mave-vedligeholdelse. Den kan du læse om her: https://shop.ilovebeauty.dk/products/i-love-beauty-gua-sha

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...