I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Pludselig blev dobbeltrensning så meget mere relevant

Det er ingen hemmelighed, at hedebølge kombineret med solcreme (ja, og konstante svedeture) påvirker huden og ikke til det gode. Tilstoppede porer og lidt uren hud kan være en følge for mange, og det er da superirriterende, når man bare gerne vil gå rundt og se solkysset og frisk ud.

Heldigvis er der råd for det. Med en vis sandsynlighed har du hørt om double-cleansing, altså at rense huden ad flere omgange, og måske har du ikke fundet det superrelevant før at bruge (endnu) mere tid på renserutinen (40% af danske kvinder renser stadig ikke deres hud dagligt, så at rense med flere produkter ad gangen kan måske synes nærmest uoverskueligt). Men har du lidt ubalancer i huden her i sommerheden, så er det altså det bedste trick til at få huden tilbage i form.

At dobbeltrense betyder ikke, at du skal strippe huden for alt, hvad den har af fugt og fedt. Brug altid milde, blide produkter, der renser i bund uden at udtørre. Hvis du føler, at du skal kaste creme i ansigtet, når du har renset huden, så bruger du de forkerte produkter.

Jeg elsker den økologiske renseolie fra Balm Balm, som jeg bruger i hele ansigtet inklusive øjenmakeup og renser af med en god gammeldags musselinsklud. Det fjerner snavs, evt. makeup, fedt, støv og sved fra ansigtet, så din hud er ren og blød. Dernæst bruger jeg den milde hibiscus-maske, også fra Balm Balm, til at fjerne de sidste rester af solcreme og hvad der måtte have sat sig dybere i huden i løbet af dagen. Den er også virkelig god til at rense og mindske porer. Bland blot lidt af pulveret med lidt vand til den konsistens, som du kan lide at bruge. Laver du den let og lidt flydende, kan du bruge den som en slags mild exfoliering. Laver du den lidt tykkere i konsistensen, kan du lade den sidde som en maske. Fjern den blot med musselinskluden eller en vaskeklud. Skift altid vaskeklud dagligt.

Og så bliver jeg bare nødt til at sige, at Vintner’s Daughter er eminent (også) i sommermånederne. Jeg skal fortælle dig hvorfor næste gang du klikker ind.

Husk at vi har åbent i skønhedspavillonen både onsdag, torsdag, fredag og lørdag i denne uge. Vi byder gerne på mange flere tips til din sommerhud.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...