I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Alle har fået et pift af denne, når de kom ind

Vi er tilbage i skønhedspavillonen i denne uge, og selv i den 200 år gamle franske pavillon, der normalt er kølig året rundt, har vi kunne mærke varmen. Heldigvis har vi direkte adgang til Kongens Have og med vinduerne åbne, har det været til at holde ud. Til gengæld er alle vores kunder og gæster kommet ind med sved på pande og dekolleté og derfor har vi haft godt gang i yndlingsmisten.

Misting, som det kaldes så fint i skønhedsverdenen, er perfekt om sommeren (også om vinteren i øvrigt, hvor skiftet mellem kolde vinde og kunstig varme kan slå enhver hud ud, men det tager vi til den tid) og med denne hedebølge er en ansigtsmist nærmest et must i tasken for at holde huden frisk og fugtet. Men det er ikke alle mists, der gør arbejdet. Består de af rent kildevand kan du føle, at de udtørrer mere end de gavner, så kig gerne efter én, der også indeholder vitaminer, mineraler og planteekstrakter. Min ultimative mist-favorit (og rigtig mange af jeres også) er Amlys Radiance Boost, der giver det fineste lette pust til ansigtet og nærmest plejer som et serum.

Det særlige mineralholdige vand, den er baseret på (læs historien her – den er ultra-romantisk, men ikke desto mindre sand) er naturligt antibakterielt, og det er vigtigere end du tror her i varmen, hvor alt sætter sig på og i huden. Varme er også et mekka for bakterier, så hav den endelig også med på flyture, rejser og andre steder, hvor der måtte være mange mennesker samlet i varmen.

Så alle har fået et pift af den i pavillonen i denne uge, når de kom ind med sved på panden. Og de nye, og temmelig uimodståelige, små travelsprays, den er lanceret i, er ideelle til tasker, skriveborde, skuffer og hvor du ellers måtte have brug for at have dem.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...