I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vi er tilbage i næste uge (og det er Gua Sha’erne også)

Åh, det har været dejligt (næsten) helt at tjekke ud en uges tid. Så hvis du synes, at der har været lidt stille herinde på skønhedsbloggen, så er det altså blot, fordi nettet i mit sommerhus er så vanvittigt dårligt, at jeg ikke har kunnet lave et eneste indlæg herinde. En slags held i uheld kan man vel godt sige, for i stedet har jeg brugt tiden på at lave yoga om morgenen i Tisvilde, læse masser af bøger om ayurveda (jeg har noget med ayurveda i øjeblikket), spise friske ærter og aftenbade i Gilleleje.

På onsdag er det slut og vi er tilbage i Kongens Have til at byde jer allesammen velkommen igen. Fra på onsdag sender vi også online-ordrer fra dag til dag igen – tak for jeres tålmodighed de sidste to uger. Der er de fineste nye varer på hylderne (tinted lip balm til lige at give læberne en smule farve uden det forpligter, den gyldne græske øko-olie til at holde sommergløden i hævd og verdens bedste saltvandsspray til håret for blot at nævne et par af dem). Jeg har også opskriften på, hvordan du får din hud renset ud for al den solcreme (og sved, nu vi er ved det), der hos mange sætter sig uønsket i porerne. Det tip får du næste gang, du klikker dig ind.

Nå ja, og så kommer de længe ventede Gua Sha’er også på hylderne. Hold dig endelig til. Ventelisten har overgået alle forventninger. Det skriver jeg selvfølgelig meget mere om.

NOTE: De er landet. Find dem lige her.

8 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  30. juli 2018 kl. 11:00

  Hej Charlotte. Jeg købte Kjær Weiss blushen Sun touched hos dig i december sidste år og har elsket den siden. Nu er jeg dog næsten løbet tør men kan ikke finde refill i shoppen. Har du den ? Vil nemlig også gerne have lidt andet med fra shoppen også så håber du har den 🙂 knus fra Tanja Ps. Elsker elsker forøvrigt min rosa kvarts rulle fra dig som har været med i sommerhus og rullet flittigt med 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   30. juli 2018 kl. 13:58

   Kære Tanja,

   Mange tak for din hilsen, og dejligt at høre, at blushen faldt i smag;) Den er også virkelig vanedannende. Og selvfølgelig kan du købe refill hos os. Vi får den lagt ind i shoppen i løbet af i dag, så den ligger tilgængelig til dig.

   Og tak for dit PS. Hvor er det godt at høre. Rosenquartzrullen giver jo den fineste glød også. Husk at du kan lægge den i køleskabet i disse varme dage. Den er eminent til at køle huden (og hovedet) ned.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  30. juli 2018 kl. 11:04

  Kan ikke finde den der farvede læbe balsam 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   30. juli 2018 kl. 13:59

   … og dem skal jeg også få lagt op til dig i dag. Vi er lidt bagud (med det hele) men jeg lover at disse læbebalms er ventetiden værd. Vi har haft dem i pavillonen i ugerne op til sommerferien og de sprøjtede ud. Godt med et lille spark bagi:)

   xxCharlotte

 • Svar
  Tanja
  30. juli 2018 kl. 15:21

  Glæder mig til. Jeg holder øje med shoppen så og får bestilt. Er der en af farverne der er specielt fin hvis der er flere at vælge imellem 🙂 har min rulle i køleskabet altid. Så dejligt 😉 ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. august 2018 kl. 19:46

   Kære Tanja,

   De kom op i går (lidt forsinket, det beklager jeg), så kig endelig løs, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er fire farver at vælge imellem – personligt er jeg ret vild med den, der hedder Bare, men jeg bruger også de andre.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Line
  31. juli 2018 kl. 09:24

  Hej. Får i Ametyst-ansigtsrulle på lager igen ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   31. juli 2018 kl. 20:55

   Kære Line,

   Tak for din hilsen. Ja, vi har ametystruller på vej, men ikke så mange. Desværre er stenen blevet dyrere og det betyder også at ametystrullen fremadrettet bliver en del dyrere (ikke dem, der kommer her om lidt), så vi overvejer lige, hvad der er mest relevant for os at gøre.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...