I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Nu har vi lavet noget særligt til jer

Det er ingen hemmelighed, at vi har rigtig mange gravide og nybagte mødre hos os. Det er let at stille barnevognen udenfor pavillonen, hvor du nemt kan holde øje og alle vores produkter kan roligt bruges af både gravide og nybagte mødre. Vi har også altid et bud på de bedste zoneterapeuter til din baby, hvilken balm du skal smøre på babyeksem, hvad du kan gøre mod ammehår og hvordan du ligner én der har sovet i 8 timer selv om du i virkeligheden har fået 3.

Nu har vi lavet noget særligt til alle jer.

Nemlig dette fine Yummy Mummy Rescue Kit med vores yndlingsprodukter. Du får både min bestseller Yummy Mummy-bog med nyt omslag af illustrator Lisa Grue samt en helt ny folder-opdatering (bogen er anbefalet varmt af alle fra ELLE, Eurowoman og de øvrige magasiner samt en lang række celebre mødre, der alle læste den i forbindelse med deres graviditet).

Du får også det fine økologiske Yummy Mummy-net, der er perfekt som pusletaske on the go, vores uundværlige Gua Sha, der er eminent til at mindske væskeophobninger og ømme graviditetskroppe, og virkelig god til ømme ammeskuldre (jeg smider fluks tips op i næste indlæg), Optilash vippeserum som må bruges af gravide og ammende og som er perfekt når du ikke når mascara om morgenen, yndlingsblushen Sun Touched, der giver dig glød i kinderne også når du ikke har sovet samt den fine kamille-mist fra vores nye mor-barn-serie (der kan bruges både som et pift til din egen hud, hvor kamillen virker beroligende, men også til at spraye let i rummet eller på puden, når du og baby skal sove. Den er også god til kløende graviditetsmaver og røde babynumser).

Tjek fluks det hele her<< (også en god julegaveidé)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...