I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Bløde og kysægte læber?

Så er det blot at kigge med på Instagram, hvor vi netop har lagt vores årlige mistleten-historie op i Stories med de bedste klassiske kyssebilleder gennem tiden – og selvfølgelig de bedste tips til at ende som dem. Der er også mulighed for at stille spørgsmål lige nu, hvor jeg sidder klar til at svare.

Jeg elsker den kontakt, vi har med hinanden derinde, og jeres små kommentarer og tilbagemeldinger. Misforstå mig ret, jeg elsker ord og at skrive længere indlæg, som jeg gør herinde (og i artikler og bøger), men der er noget dejligt umiddelbart og tilfredsstillende over at fortælle i billeder og at kunne respondere direkte på jeres spørgsmål og svar.

Så følger du ikke allerede med på Instagram, så slut dig til os lige her. Der ligger masser af Stories derinde, hvor du kan finde alt lige fra glow-guides og alle de produkter, I deler, til hvordan du bliver holdt til ilden med din Gua Sha. For jo, Gua Sha’en er eminent til vintertid, hvor vi hiver skuldrene op om ørene og spænder kroppen i kulden. Tjek også vores Ultimate Gua Sha Kit her (der er meget få tilbage).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...