I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Modeugens hotteste accessory er måske ikke hvad du tror

I næste uge er det modeuge i København, selv om modeuge – ligesom alt andet omkring os – har fået en anden lyd. Der er stadig shows, men ligesom i de andre modebyer taler vi et nyt format, hvor en stor del af visningerne foregår digitalt eller med såkaldte appointments, der kan være fysiske eller via Zoom. Modeugen i Milano i februar blev i høj grad udskældt for at blive gennemført trods varsler om begyndende Corona og det har modeverdenen taget til stor efterretning.

Af samme årsag er modeugens mest iøjnefaldende accessory ikke længere de ellers allestedsnærværende Chanel-sandaler, patchwork-kjolen fra Sea NY eller Sophie Bille-Brahes nye perler. I stedet er det handsanitizeren, der flashes og udgør det vigtigste statement lige nu.

Vi taler selvfølgelig ikke en hvilken som helst handsanitizer. I modeugeclutchen ligger denne effektive, velduftende, hudplejende handsanitizer, der ikke ødelægger hverken hænderne eller manicuren.

Det kommer den til en rum tid fremover. Faktisk anses netop gode handsanitizers som et af vor tids mest epokegørende (mode-og) skønhedsprodukter.

2 Kommentarer

 • Svar
  Lise Friis
  9. august 2020 kl. 19:16

  Undskyld men … der er jo ikke alkohol nok i til at den virker? I hvert fald ikke hvis det er meningen at den skal virke på corona?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   9. august 2020 kl. 19:24

   Hej Lise

   Tak for din hilsen. Og jo, den opfylder alle krav ift. WHOs anbefalinger, den slags undersøger vi nøje og beder altid om at se alle safety sheets inden vi sætter produkter på hylderne. WHO anbefaler en alkoholprocent over 60. Håndmisten har en alkoholprocent på 62%, hvilket er en del over anbefalingen. Det skriver vi også under produktet i shoppen, så det er tilgængeligt for alle.

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...