I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The heat is on (en varm anbefaling herfra)

Well, så kom varmen tilbage i fuld flor og der blev lidt sommer til de af os, der har ferieret i en regnvåd juli måned. Vi har spækket vores Instagram-stories med kølende tips de sidste par dage og i skønhedspavillonen har vi haft godt gang i yndlingsmisten – både på os selv og alle jer der har været forbi os efter solcreme og skønhedsopdateringer.

Og lad os lige blive ved misten et øjeblik.

For misting, som det kaldes så fint i skønhedsverdenen, er perfekt om sommeren (også om vinteren i øvrigt, hvor skiftet mellem kolde vinde og kunstig varme kan slå enhver hud ud, men det tager vi til den tid) og med denne hedebølge er en ansigtsmist nærmest et must i tasken for at holde huden frisk og fugtet.

Men det er ikke alle mists, der gør arbejdet.

Består de af rent kildevand kan du føle, at de udtørrer mere end de gavner, så kig gerne efter én, der også indeholder vitaminer, mineraler og planteekstrakter. Mit ultimative mist-favoritmærke (og rigtig mange af jeres også) er Amly Botanicals, der giver det fineste lette pust til ansigtet og nærmest plejer som et serum.

Normalt vælger jeg den, der hedder Radiance Boost, men i disse tider har jeg skiftet den ud med denne anden variation med pink Himalayasalt og Niaouli, der begge prises for deres gode antibakterielle og antivirale egenskaber. Niaouli kaldes også den ultimative healer fordi den har en eminent rensende, helende og regenerativ virkning (den er i øvrigt også virkelig god til hormonelle og andre ubalancer i huden).

Det særlige mineralholdige vand, Amlys mists er baseret på er også naturligt antibakterielt, og det er vigtigere end du tror her i varmen, hvor alt sætter sig på og i huden, der er et mekka for bakterier.

Så mist endelig løs. Vi bruger den også ud i rummet i pavillonen, så luften altid er frisk og ren.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...