I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nu vi er ved modeugen kommer vi ikke uden om denne

Så lad os lige nævne denne fine yndlingssag, som – altid – bliver flittigt brugt backstage til at få modellernes hud til at gløde, inden de bliver sendt ind på podiet. Under sidste modeuge var den på benene af alle Gannis modeller, på kroppen af alle modeller hos Saks Potts og på dekolletéen hos Helmstedt. Den hænger også altid i luften efter førende mode- og skønhedsredaktører.

Olierne er 100% naturlige og bliver håndlavede på den græske ø Karpathos, på private marker, hvor landskabsdesigner Evi Lachana og hendes mor dyrker de særlige planter og urter som er i olierne. Tænk et strejf af appelsinskal, et pift af grapefrugt, salvie, petitgrain og geranium, der dufter fantastisk og samtidig giver en opløftende effekt til sindet og en naturlig glød til huden. Selve olien er baseret på den fineste græske extra virgin-olivenolie tilsat lidt ren mandelolie. Altsammen fuldstændigt naturligt og håndhøstet.

I år er de måske omend endnu mere relevante, når de tager dig en lille drømmetur til det fine Grækenland vi ikke kan komme til lige nu. Det gør de helt automatisk, når du smører dem på.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...