I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg får stort set dagligt komplimenter for min parfume

Sådan lyder det fra fine Annemette Kirk i Alt for Damerne i denne uge, hvor hun er blevet bedt om at afsløre sine 7 skønhedsfavoritter. Udover at være relativt nyudsprunget (og yderst omtalt) forfatter til bogsuccessen Knust (som vi naturligvis har haft med på ferie denne sommer – hey, den har allerede fået filmkontrakt og det hele), så er Annemette noget af en skønhedspige. Det ved vi med sikkerhed, for hun kommer jævnligt nede hos os i skønhedspavillonen, og vi er så heldige at to af hendes absolutte skønhedsfavoritter kommer fra vores hylder.

Den ene er Vintner’s Daughter Serum – den anden er vores egen I LOVE MY GARDEN-parfume.

‘Jeg forelskede mig ved første duft hovedkuls i Charlotte Torpegaards parfume I LOVE MY GARDEN. Hun har udviklet parfumen med noter, der findes i Kongens Have, som roser, lavendel og lilje. Jeg bor selv lige ved haven og elsker at have dens duft med mig. Jeg får stort set dagligt komplimenter for I LOVE MY GARDEN’

Parfumen er netop essensen af Kongens Have med noter, du finder rundt omkring i haven. Der er klassiske parfumenoter som roser (selvfølgelig), lavendel og liljer, som Annemette nævner, men der er også æbler fra æbletræerne, noter fra fyrretræerne og duften af våde kviste, når det lige har regnet.

Og så er der de lidt mere usædvanlige noter fra Kongens Køkkenhave, som du måske kender. Kongens Have var oprindeligt Christian IVs private lysthave, der supplerede hoffet med blomster, frugter og grøntsager. Kongens Køkkenhave, som du finder midt i haven, er en hyldest til det, og fra den har vi taget enebær, mynte, selleri og agurk blandt andet.

Det kan være svært at forestille sig, hvordan den dufter. Men jeg kan sige så meget, at den ikke dufter som noget andet, jeg er stødt på i parfumeverdenen.

Og at alle – inklusive Annemette – der har duftet til den, har spurgt, hvor man kan få fat i den henne.

Du kan læse meget mere her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Mette
  11. august 2019 kl. 15:35

  For dem der var langsomme til at genopdage din blok, og derfor missede popupshoppen i Århus – er der nogen forhandlere i århus af parfumen? Den lyder simpelthen så lækker, men det virker lidt skørt at købe en parfume, som man aldrig har duftet til. (Man er vel en sparsommelig’ish jyde 😉

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   11. august 2019 kl. 15:51

   Kære Mette,

   Tak for din hilsen, og nej desværre, parfumen kan udelukkende fås hos os. Vi forstår sagtens, at det er svært at købe parfume online uden at have duftet til den, så vi kører både med popups som den i Århus for nylig og med små duftposer som man får med, når man handler hos os online. Vi lover at poppe meget mere op fremadrettet.

   Derudover har vi lavet en mindre størrelse – en taskespray – som mange køber første gang. Det er der også rigtig mange, der har gjort ifm. Annemette Kirks fine anbefaling af parfumen i Alt for Damerne forleden, så vi har ikke mange tilbage. Det er en såkaldt limited edition-version og ikke en fast del af sortimentet (du finder den her: https://shop.ilovebeauty.dk/products/i-love-my-garden-x-mas-edition-pursespray?_pos=1&_sid=e962bbd02&_ss=r)

   Hold endelig øje med os herinde og på Instagram/Facebook, og lov at kigge forbi os, hvis du kommer til København.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...