I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Sommerhilsen fra Cecilie Lassen

Vi er beriget med byens bedste kunder i den lille skønhedspavillon, og i anledning af sommerferien, har vi spurgt nogle trofaste af slagsen om alt fra yndlingsprodukter til ferieplaner. Den første i rækken er smukke Cecilie Lassen, som du ganske sikkert kender fra både ballet, film og tv, hvor hun stråler uanset hvad hun kaster sig over. Cecilies hud stråler også, og hvordan hun får den til det, kan du læse her nedenfor.

Q: Dit motto? A: “If there is anything worth doing, it’s worth doing right!”

Q: Hvem har du på speed-dial? A: “Min mand, min bror, min manager og bedste veninder.”

Q: Din ferie-drømmedestination? A: “Japan! Har været der i arbejdsøjemed, flere gange, men drømmer om at rejse rundt med min lille familie og opleve både natur og by.”

Q: Bøger på dit natbord? A: “Jeg er nok mest podcast eller serietypen i hverdagen. Læser primært kun på badeferier. Eller det gjorde jeg. Nu render jeg rundt efter min søn på snart to, så ferier i fordybelse og ro ligger vist bag mig.”

Q: Hvad ligger der ellers på dit natbord? A: “Sovemaske, ørepropper, vandglas, telefon. Og lidt søvnfremmende naturlægemidler. Har svært ved at nå den dybe søvn trods det udmattende mor-liv, så alle skyts kommer i brug.”

Q: Yndlingsduft? A: “Udover over min søns solvarme hud, kan jeg godt lide duften af fleur d’orange, néroli, bergamotte eller en klassisk citrus cologne.”

Q: Hvordan holder du dig i form? A: “Det gør jeg ikke … ”

Q: Hvad fascinerer dig mest? A: “Kvinder som balancerer deres karriere og børn – et pendul som er svært at styre uden at man mister fodfæste eller én part lider.”

Q: Hvad kunne du aldrig opgive? A: “Klassisk musik. Helst live.”

Q: Hvorfor kan du godt lide at komme hos os i pavillonen? A: “Udvalget er kurateret, så jeg ikke selv behøver lave research på virksomme og rene produkter. Og følelsen af luksus man får, når man træder ind i det lille skønhedstempel.”

Q: Et skønhedsprodukt du ikke lever uden? A: “Vintner’s Daughter Serum!!!

Q: Hvad er du mest stolt af? A: “Min vedholdenhed, flid og kreativitet – og min søn.”

Q: Dit yndlingsmåltid? A: “Alt med sorte trøfler eller røgede rejer.”

Q: Er du en dyre-person? A: “Hunde ja.”

Q: Din største motivation? A: “Jeg gerne være et godt forbillede for mit barn. En mor som går efter sine mål, som er drevet af og lever af noget, som gør hende glad og nærværende. Jeg håber, jeg kan være med til at forme min søns kvindebillede.”

Q: Din ‘guilty pleasure’? A: “Listen er for lang!”

Q: What’s next? A: “Jeg vil gerne i gang med at arbejde med ’movement direction’, så der skal sås nogle frø, og så forhåbentlig sideløbende en optagelse på et relevant studie næste forår. Vi krydser fingre – resten af butikken er up in the air!”

Klik ind for flere Q&As løbende. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...