I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Mit nye yndlingsritual

The body is the new face, læste jeg for nylig. Forstået (selvfølgelig) på den måde, at den måde, du tager dig af dit ansigt, meget gerne skal afspejle sig i den måde, du tager dig af din krop.

Det er nu ikke nyt for mig.

For selv om det er ansigtet, du præsenterer dig med, så er kroppen samlingspunktet for følelsen af velbehag og dér, du kan sætte ind, når du trænger til en pause eller til at friske det hele lidt op og skabe ny energi. For mig er det sidstnævnte, der er vigtigt lige nu, og jeg oplever i skønhedspavillonen og omkring mig, at rigtig mange har det på samme måde.

For mens jeg egentlig havde tænkt, at vi allesammen ville få energi af at slippe alle restriktioner og få vores liv tilbage, så er det som om det modsatte er sket. Vi kan endelig give slip og så bliver vi trætte lidt som når vi har knoklet op til en ferie og spenderer de første mange dage på enten at blive syge eller at sove fra morgen til aften. At det samtidig begynder at blive mørkt om morgenen, når vi står op, gør det jo heller ikke lettere.

Det er de færreste, der kan hive stikket for at komme tilbage i balance, heller ikke mig, så jeg tyer til dét, jeg kender allerbedst, nemlig skønhedsritualer, der kan hjælpe mig.

Lige nu har jeg sat al min lid til dette ritual, som vitterlig giver mig boost og balance: Lige dele Balance Body Wash (det bløde, fede skum, der vasker kroppen ren, så det hele sitrer) og Washi Towel (der gør huden helt glat, blød og levende) med Balance Body Oil, der udover nærmest fysisk at vække huden også består af gode økologiske olier, der er sammensat til at trænge lynhurtigt ind i huden, så du med det samme kan tage tøj på.

Jeg benytter mig af det hver morgen i øjeblikket og jeg bilder mig ind, at det gør hele forskellen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...