I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Best of Beauty Allure 2021

Det er Gwyneth Paltrows favorit (hun elsker Peau de Soleil, der også er med i denne virkelig fine GP-favoritboks som vi kun kan anbefale at sætte på ønskesedlen) og nu er det også Allures. Hvert år uddeler skønhedsbiblen deres prestigefulde Best of Beauty-priser, hvor vi er stolte af at kunne sige, at mange af vores produkter på hylderne er beriget med en sådan skønhedspris. Nu kan vi tilføje et produkt mere til samlingen.

For Westman Ateliers Super Loaded Tinted Hightlight har netop vundet prisen som Best Clean Beauty Hightlighter – og ja, vi er naturligvis ekstra interesserede i de priser, der bliver uddelt til clean beauty, som hele vores sortiment er baseret på. Og har du endnu ikke kigget nærmere på netop denne før, så er her en god anledning.

De kan nemlig noget særligt med pudderformler hos Westman Atelier. Strukturen ligner en pudder, men indeholder blandt andet jojobaolie og hyaluron, der gør at den nærmest smelter ind i huden og giver samme smukke, naturlige look som en cremeformel. Bouncy og blød.

Det er derfor ikke for sjov, at den hedder Super Loaded, for det er præcis hvad den er. Samtidig giver den lidt mere intensitet og farve end Westman Ateliers stick-highlighter, og kan smukt bruges som øjenskygge til at få øjnene til at stråle. Det er også dét, Gwyneth Paltrow gør, når hun bruger den. Den prydede sågar hendes hud, øjne og amorbue til hendes bryllup.

Den fås i tre nuancer – rose, peach og soleil. Alle kan bruges af alle hudtyper og -toner, så det er op til dig og dit humør, hvilken du falder for. Se de prisbelønnede highlighters her<<

(psst … til alle jer, der har spurgt om Westman Ateliers nye Eye Pod Rendez-Vous, så jo, den får vi selvfølgelig (how could we not). Den lander i næste uge, så hold dig endelig til).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...