I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Mine 5 bedste tips til smukke sommerben

Okay, vi springer direkte ud i det, uden omsvøb. 1) Tørbørst ben og krop hver morgen. Jeg ved, at I har fået ørene tudet fulde af tørbørstning herinde på skønhedsbloggen og alle andre steder, hvor jeg overhovedet kan få det proppet ind, men det er og bliver bare den bedste måde at fjerne affaldsstoffer og holde huden blød og smidig (kombinér med denne metode, der er det mest effektive, jeg har prøvet). 2) Læg dig med ryggen i gulvet og benene oppe ad væggen mindst én gang om dagen. Det mindsker hævelser og vand i benene, og så giver det masser af blod til hjernen. 3) Brug en god scrub mindst en gang om ugen, så din hud på benene er helt blød og glad. Vælger du én baseret på gode olier, efterlader du samtidig huden med det dér attraktive, lidt skinnende skær, som er supersmukt i solen. 4) Lidt snydeglød skader jo ikke her i starten, så er du til selvbruner, så giv benene en omgang, så de ikke lyser hvidt i solen. Alternativt kan du vælge en kropsolie med en smule farve i som fx Nuxe’s klassiske Huile Prodigieuse, der kommer i en særlig sommerudgave. 5) Og så var der dét med ar og andet godt på benene, som bare er irriterende og ikke særlig pænt, når nu man gerne bare vil have glatte, bløde, smukke ben (tro mig, jeg faldt for nylig så lang jeg var og kønt er det ikke). Ind kommer et yndlingsprodukt – engelske This Works’ Perfect Legs Skin Miracle – som vitterlig er et lille mirakel til dine ben. Det er en serum med en smule farve (tænk farvet dagcreme bare til benene), der plejer, reparerer og hjælper til at ensarte og dække ar og misfarvninger. Det har den fået et hav af fine skønhedspriser for. Men du skal finde den på nettet eller på din sommerferie i udlandet.

12 Kommentarer

 • Svar
  Annika Cederholm
  12. juni 2016 kl. 13:53

  Kære Charlotte.
  Hvad for selvbruner kan du anbefale? 🙂 Kan du anbefale at få en spraytan og hvis ja, kan du anbefale et sted der ikke vælter økonomien? 🙂 Skal giftes den 18 juni og kunne være lækkert at få lidt mere farve og glød ind til da.

  Kærlig hilsen
  Annika

 • Svar
  Anne H
  12. juni 2016 kl. 19:29

  “Pretty Legs” fra Cosborg og …hva er det nu den hedder?…nå! Det må jeg vende tilbage med. Men dem prøvede jeg for et par år siden hvor jeg var ked af små spiderveins bla. Den ene af cremerne var rigtig god, mod hævede ben også.
  Hvilken en af dem det var husker jeg desværre ikke :/
  Kh Anne
  Ps. Synd du faldt og slog dig Charlotte.
  Jeg har også ar på knæene efter vandret flyvetur henover cykelstyret. Kønt er det ikke nej. Og av av av!…

 • Svar
  Anne H
  12. juni 2016 kl. 19:37

  Ps. Green Gel fra Naturfarm (eller den gel mod hævede ben fra A. Vogel)
  Men den fra Cosborg Pretty Legs virker vist også kosmetisk så tror det var den jeg synes var bedst

 • Svar
  Tina J
  12. juni 2016 kl. 21:59

  Skulle lige til at spørge om egnede produkter til ben med meget tydelige karsprængninger, men det kom helt af sig selv til sidst 🙂

 • Svar
  Louise E. Hemmingsen
  12. juni 2016 kl. 22:07

  Hvad skete det med sugekop og olien fra SARD? Nogen der ved om det virker?? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juni 2016 kl. 08:23

  Kære Annika,

  Tillykke med kommende bryllup;) – jeg har lavet en bryllupsmakeupguide, som du er velkommen til at downloade helt gratis, hvis du vil have lidt inspiration til produkter, der holder til både foto og tårer. Det er lige her:

  https://www.ilovebeauty.dk/admin/wp-content/uploads/2012/08/Makeup-til-bryllup-og-fest.pdf

  Når det kommer til selvbruner, så anbefaler jeg ofte Vita Liberata, der er en af de mest naturlige af slagsen, jeg er stødt på – og så er lugtpåvirkningen virkelig lille (jeg hader selvbrunerlugt). De har en del forskellige slags, så du selv kan vælge, om du foretrækker skum, gelé, spray eller creme.

  Ift. spraytan, så har jeg prøvet det en enkelt gang, og bortset fra det chok man kan få lige når man kommer ud fra boksen, så bliver resultatet rigtig fint efter et par timer, når du har taget et brusebad og vasket det overskydende af. Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men der er en spraytan-ekspert i de fleste byer herhjemme efterhånden. Jeg kender mest til Københavnsområdet.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juni 2016 kl. 08:28

  Anne, jeg har også hørt godt om Cosborgs benprodukt (og deres produkt til tørre hæle også i øvrigt). Dejligt at du har oplevet en forbedring ift. karsprængninger som ellers kan være svære at skjule.

  Og nej, ar på knæene i voksenalderen er bare ikke kønt – og det var mit fald heller ikke;) Cykelstyrt lyder dog en del værre. Jeg håber, du landede nogenlunde blødt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juni 2016 kl. 08:29

  Ja, Tina, det var med – og Anne overfor anbefaler derudover Cosborgs Pretty Legs, som du kan bede om en prøve på og se, om den kunne være noget for dig. Den er tilgængelig herhjemme.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juni 2016 kl. 08:32

  Louise, jeg har skrevet en del om sugekopper tidligere. Jeg har virkelig god erfaring med professionelle sugekopbehandlinger, men synes ikke, at hjemmebehandlingerne virker så godt. Mest fordi der skal lægges en del kræfter i sugekopperne og det kan være svært at gøre rigtigt selv. Og så er det en behandling, der gør ondt, og man har en tendens til at stoppe selv, når noget bliver ubehageligt.

  Men vælger du et professionelt behandlingsforløb med sugekopper, kan du få rigtig gode resultater. Jeg har skrevet lidt om det blandt andet her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/genfind-din-oprindelige-kropsfigur/2014/02/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Louise
  14. juni 2016 kl. 09:54

  Tak for svar – kastede mig ud i det for 2 dage siden (med sugekoppen herhjemme) Jeg er nu gul og blå på benene mange steder

 • Svar
  Louise
  14. juni 2016 kl. 09:55

  Men har læst mig til at det er normalt. Fortsætter hjemmebegandlingen og håber på det bedste 🙂 Jeg må være smæk fyldt med affaldsstoffer :-D. KH Louise

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. juni 2016 kl. 15:58

  Uh, Louise, ja, man kan godt blive både gul og blå, hvis man går rigtigt til den. Medmindre det er præcis de steder, hvor du har ‘buler’ (her kan det typisk godt vise sig som mærker), så tænker jeg, at du måske skal gå lidt blidere til den;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...