I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De dér ben …

Der er flere, der har skrevet til mig, om jeg ikke kunne lave en ILOVEBEAUTYboks til ben og fødder, så man kan være bekendt at vise dem frem i sommerskørter og ditto sandaler. Det er en supergod idé (kom endelig med beautybox-ønsker!) og jeg vil absolut have det i tankerne fremadrettet (lige nu og her er der et par andre nye, men absolut lige så spændende ILOVEBEAUTYbokse på vej, så hold dig til). Det hjælper dig selvfølgelig ikke lige her og nu, hvor solen skinner og kjolerne bliver kortere, og da jeg selv er i fuld gang med at give mine egne ben en ordentlig omgang (tænk ar på knæene og deslige – jo, jeg faldt så lang jeg var for nylig), så vil jeg fluks benytte lejligheden til at dele mine 5 bedste ben-tips med jer. De kommer i næste indlæg. Samtidig er netop ben et stort fokuspunkt i skønhedsverdenen i øjeblikket, hvor især nichemærker byder ind med produkter, der kan få dine ben i topform. Okay, lidt træning skader heller ikke.

6 Kommentarer

 • Svar
  Jette Neuenschwander
  12. juni 2016 kl. 10:54

  Er der fuldbooked på energibooster testpersonerne, ellers vil jeg super gerne med i den pulje. Hilsen jette

 • Svar
  Helle Skovdal
  12. juni 2016 kl. 14:21

  Et helt gratis tip fra mig: Kokosolie! Lækre, gennemfugtede stænger med et let skær og valgfrit om man køber med duft eller ej

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juni 2016 kl. 08:17

  Kære Jette, ja, det kører allerede desværre. Men der kommer masser af andre spændende ting herinde, du kan være med på, hvis du er hurtig på tasterne.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juni 2016 kl. 08:17

  Ja, kokosolie holder altid, Helle – til det hele;) Tak for tip

 • Svar
  Katarina Goul
  27. juni 2016 kl. 10:57

  Jeg smøre mine ben ind i mandelolie hver morgen. Helst gerne når de stadig er lidt fugtige, for så bliver de så dejligt bløde hele dagen 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juni 2016 kl. 15:07

  Mandelolie er også en af mine favoritter, Katarina – det virker til alt;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...