I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Mangler du en fin lille julegave?

Så lad os fluks anbefale denne fine sag, som er en stor favorit hos os, og har du ikke allerede stiftet bekendtskab med den, så er du (og dem, du giver gaver til) vitterlig gået glip af noget.

Den er perfekt til bekymringsrynkerne mellem brynene, hvis du trykker med små faste tryk. Og kombinerer du med denne fine lille aromaterapeutiske olie, som du snuser til eller bruger i rummet omkring dig, så siges det at hjælpe på din hukommelse og dit fokus også.

Den er eminent til de små linjer om munden. De kommer selvfølgelig af mimik, men også af spændinger om munden. Dem kan du afhjælpe (jo, den er god nok) ved at trykke med Mon Ami på punktet lige mellem næse og mund med små, faste tryk, og kombinerer du med denne favorit-lipserum, vil du tydeligt kunne se en forskel.

Den er god til hævede øjne. Hold den blot med et blidt tryk i inderste og yderste punkt på dit bryn samt under øjet midtfor. Den køler i sig selv, men du kan sagtens lægge den i køleskabet for ekstra toning og opfriskning (og brug den sammen med denne så lover vi, at der ikke er et øje tørt).

Og så er den virkelig god til en spændt kæbelinje, hvor du trykker med faste tryk langs kindben og kæbe, og bliver ved de steder, hvor der føles ekstraspændt.

Mon Ami er vitterlig en (skønheds)ven, endda en smuk én af slagsen, og prisen (159 kr.) tillader, at den både kan være en fin værtindegave, mandelgave, venindegave eller hvad du måtte mangle på listen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...