I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kom ikke og sig at vi ikke advarede dig

Fear of missing out? Så er dette en servicemeddelelse til dig.

For vi får ikke flere af Westman Ateliers yderst populære gaveæsker, der går som, ja varme æbleskiver. Det gælder både de fine Clean Glow Trio-æsker med Westmans 3 bestsellers i de fineste petite størrelser, perfekt som introduktion til mærket (eller hvis du allerede er faldet for det, til at have med i tasken).

Og så er der den fine 2021 Gift Edition med den fineste Lit Up Highlighter Stick i en ganske særlig farve Pärla, som giver en glød som perler på huden. Gucci Westman, kvinden bag mærket, har svenske rødder, hvad der ofte kommer til udtryk i produkterne.

Der er også andre referencer til Guccis liv i den fine 2021 Gift Edition æske. Farven på selve lakæsken og på den smukke Lip Suede Bordeaux læbepalette er nemlig inspireret af den bil, som Gucci, sammen med sin far, kørte til sit bryllup i. Paletten kan bruges på læberne (og tro mig, du finder ikke et læbeprodukt, der på én og samme tid er mere holdbart og samtidig helt blødt på læberne). Farvene i paletten kan bruges hver for sig, efter humør, eller mikses på kryds og tværs. De kan endog duppes på kinderne som blush.

Få fingre i de sidste af Gift Edition her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...