I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Mit yndlingsmiddel mod mavepustere

Så fik vi lige endnu en (corona)mavepuster her op til jul. Den føles næsten endnu større denne gang. Nærmest lidt uendelig.

Må jeg på det varmeste anbefale denne lille ven, som jeg har fast på mig i øjeblikket?

For når verden byder på bump, benytter jeg mig, selvfølgelig, af det, jeg kender bedst: skønhedsprodukter. Velduftende, aromaterapeutiske olier og balms med bløde strukturer og små ritualer til at følge dem til dørs. For selv om skønhedsprodukter ikke kan redde verden, så kan de redde din dag og det er immervæk et skridt på vejen.

Helt uundværlig for mig er Restore Essential Oil Blend, den lille aromatiske olie med den fineste blanding af yndlingsduftene ylang ylang, rosengeranium, salvie og baldrian, særligt udvalgt til at mindske uro, stress og bekymring (og så er den oven i købet eminent til fremme naturlig og helende søvn, så hav den på natbordet, hvis du har svært ved at sove eller vågner op i løbet af natten).

Olien kan dryppes i karbad, på krystaller, i diffuser, i din bodyoil eller i et lille vandbad som du vrider din muslinsklud op i. Du kan komme lidt i vandet i gulvspanden, når du vasker gulv, eller et par dråber i tøjvasken.

Allermest har jeg dog med i lommen, hvor jeg snuser lidt til den i løbet af dagen, når jeg har brug for lidt ro og fokus.

Måske den også kunne hjælpe dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...