I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Man har et standpunkt til man tager et blåt

Du har med en vis sandsynlighed hørt mig sige og skrive, at jeg er temmelig klassisk, når det kommer til neglelak og at jeg aldrig kommer til at have blå lak på mine hylder. Det tager jeg i mig igen. Jeg overgav mig nemlig til denne.

Den er en del af Kure Bazaars fine sommerkollektion, der tæller tre fine lakker i en lak-kombination, du ganske sikkert har set på fingrene af flere både berømtheder og ikke-berømtheder i magasiner og på de sociale platforme. For lys rosa i kombination med lavendelblå har vist sig at være sommerens helt store hit og vi taler alle aldre. Sådan har det også været nede hos os i pavillonen, hvor den blå har tiltrukket – og virkelig klædt – kvinder som jeg aldrig havde forestillet mig ville falde for den. Og den sprøjter ud, bogstaveligt talt.

Det er også en virkelig fin tone. En blanding af lavendel og Middelhav, og den er allersmukkest i kun et enkelt lag eller i to tynde lag. Hvis du så forsiden på Eurowoman med Oh Land i sidste måned vil du kende farvetonen.

De to andre sommerlakker var jeg til gengæld med på uden tøven. Det er to af Kure Bazaars bestsellere, når det kommer til smukke, transparente, let rosa toner. Men de har fået et twist og et virkelig fint et af slagsen. Kure Bazaar kalder dem for ‘Glow’. Det betyder at de har en smule mere rosa farve i sig og samtidig har de det smukkeste shine og finish, der ser ud som om du kommer lige fra manicure.

Sommerkollektionen kommer i en fin æske med alle tre lakker, så længe lager haves. Find dem fluks her og tøv ikke for længe. Vi prøver at få flere hjem, men de bliver revet væk ude i den store verden.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...