I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

5 tips jeg fik med mig hjem

Jeg benyttede lejligheden på Hawthbush Farm til at gå en lang tur på engen med Kerry, hvor jeg fik en masse tips, ikke kun om Amly Botanicals, men også om en masse andet. Som at en af deres venner i nabobyen laver et meget populært collagenpulver som blandt andet Harvey Nichols sprøjter ud (det skal jeg nok vende tilbage til) og at Lewes huser en af verdens mest eftertragtede nutrionists, når det kommer til såkaldt gut-health, altså sundheden i din mave og dine tarme. Folk valfarter fra nær og fjern for at få tid hos hende. Det skal jeg nok også vende tilbage til.

Her og nu får du 5 tips til, hvordan du også kan bruge dine Amly-produkter:

  1. Om sommeren hvor man ofte kan have lyst til (måske brug for) lettere hudpleje under solcremen, kan Radiance Boost-misten fungere som et let serum. Det er nemlig ikke en helt almindelig facemist. Den indeholder et hav af gode ingredienser, som du også finder i dit serum. Spray også gerne i løbet af dagen, hvis huden har været i solen.
  2. City Screen Serum er egentlig beregnet til en hud, der er udsat for meget stråling foran fx en computerskærm eller for meget forurening. Men den er også virkelig god til en hud, der har tendens til urenheder eller måske akne. Mange mænd, og teenagefyre, bruger den også med stor fornøjelse. Desuden kan den bruges som såkaldt spot-treatment direkte på en urenhed, du gerne vil af med.
  3. Alle der har prøvet Sleep Tight Balm forelsker sig i den. Både i konsistensen og duften der får dig til at sove som en drøm. Men den er også virkelig fin at duppe på kindbenene som highlighter om dagen eller hvis du skal ud. Det giver et supersmukt look.
  4. Digital Detox Misten er uundværlig på flyrejser. Både til din hud, men også mod dit jetlag. Duften og ingredienserne mindsker dette. Samtidig har den antibakterielle ingredienser, der holder de andre passagerers bakterier på afstand. Jeg sprayer altid lidt rundt om mig med den (du kan gøre det samme om vinteren, hvor der ofte er mere virus i luften, for at undgå at blive smittet)
  5. Multi-misting er det nye. Akkurat som vi har multi-masket (altså brugt flere masker på samme tid, så du får din helt egen personlige maske), så er vi kommet til multi-misting. Det tæller måske ikke så meget at bruge flere mists på samme tid, men at have flere mists, der opfylder forskellige formål i løbet af ens dag. Det kunne være Radiance Mist om morgenen til at friske op og give huden masser af fugt, Digital Detox Mist på jobbet foran skærmen og Beauty Sleep Mist om aftenen i soveværelset, på ansigtet og på puden, inden du skal sove.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...