I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Okay, den var måske ikke så svær at sluge alligevel

Da vi for nylig satte vores fine tungerenser på hylderne, var det med en vis bekymring for, om I nu ville tænke, at vi var blevet lige et nummer for alternative. Det gjorde I ikke.

Faktum er, at vi i løbet af få dage måtte bestille et nyt parti hjem, og nu er rigtig mange af jer, ligesom os, i fuld gang med at rense hver morgen. Det er der en grund til. Flere faktisk. Frisk ånde er en af dem. Dit immunforsvar er en anden.

Ifølge ayurveda er munden nemlig en yderst vigtig del af immunforsvaret og bør omfattes med mindst lige så meget hygiejne som vores hud. Rensning af tungen er derfor en vigtig del af det daglige renseritual. Med tungerenseren renser du netop din tunge fri for de bakterier, der akkumuleres i løbet af natten.

Du skal gøre det som det allerførste om morgenen, inden du begynder at drikke vand, spise og helst også inden du taler for meget. Det tager kun et øjeblik og når du først har prøvet at rense din tunge om morgenen gennem en periode bliver du hurtigt afhængig af den rene fornemmelse og friske morgenånde (og nej, tandbørsten kan ikke bruges, den skubber blot bakterierne rundt i munden). En ekstra bonus hos mig har været – i høfebersæsonen – at jeg har haft brug for mindre allergimedicin.

Har du ikke prøvet vores fine A Tongue Cleaner Changed My Life, så er det blot at kaste dig ud i det her<<

Og må jeg i øvrigt anbefale at kombinere med denne, når du børster tænder bagefter. Så holder du dine tænder smukt hvide også.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...