I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En lynguide til sæsonens bedste

Det er sjovt. Jeg kan gøre mig nok så umage med at fortælle om både det ene og det andet skønhedsemne i videoer og på TV, og sikkert er det hver eneste gang, at jeg bliver spurgt om noget helt andet – nemlig hvilken neglelak jeg har på.

Jeg kan godt forstå det. For neglelak kan som intet andet spiffe dit look op, og få selv den sorteste kjole til at sprudle. Det er en let og billig måde at gøre sig klar til julens megen festivitas uden at behøve at købe sig fattig i nye rober.

Da jeg lagde videoen op til adventsboksen for en uges tid siden, var det også den neglelak, jeg havde på, jeg fik flest spørgsmål om. Det var en rød, men ikke en hvilken som helst rød. Det er min all time klassiker, når det kommer til røde nuancer. Måske du også har en sådan, ellers må du gerne lade dig inspirere af min (det er denne).

Uanset hvad er det med at gå i gemmerne og finde dine røde neglelakker frem. Rød er sæsonens hotteste farve og virkelig svær at komme uden om. Brug gerne flere røde på én gang, så det changerer (det er også en perfekt måde at få brugt sine rester op).

Her er en lynguide til sæsonens bedste:

Stiletto– all time klassiker, du aldrig går fejl med

Love– pariserindernes favoritrøde, sprælsk, chik og cool

Masai– tidens helt store farve, rød med et touch af brændt orange

Sari– den smukkeste dybe røde tone, der sås på flere shows under de internationale modeuger

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...