I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Love is in the air (og nej, rød er ikke bare rød)

Da Kure Bazaar første gang lancerede Love i deres neglebar i det eksklusive stormagasin Le Bon Marché, var det kærlighed ved første blik. I Paris rimer neglelak nemlig i høj grad på rød, og de parisiske kvinder er altid på jagt efter lige præcis dén røde, der fremhæver deres personlighed allerbedst. Intet er tilfældigt, når det kommer til rød neglelak.

Klassisk? (hint: Stiletto)

Klassisk med et twist? (hint: Vogue – jo, Vogue Paris elsker den)

Cool? (hint: Sienna – det er også en Victoria Beckham-favorit)

Og så er der føromtalte Love – en smuk, klar rød farve, lidt sprælsk, præcis som pariserinderne selv. Det er stadig en af de mest valgte i neglebaren i Le Bon Marché, for hvem vil ikke have kærlighed helt ud til fingerspidserne.

Derfor er Love også en af de neglelakker, vi har udvalgt til Mors Dag. Vi har parret den med Lily Rose, som er den fineste, let transparente rosa-nude nuance og lagt den i en eksklusiv Kure Bazaar-æske, som dem du ellers kun får med, når du køber noget i neglebaren i Paris.

Oven i købet kan du få din mors initialer på. Eller dine egne – for vi kan jo lige så godt sige det som det er, rigtig mange af jer har købt dem til jer selv. Dét med det personlige tager de parisiske kvinder som sagt meget bogstaveligt.

Man deler ikke tandbørster og man deler ikke neglelak.

Du kan stadig lige nå at få fingre i de fine æsker. Vil du have kærlighed til fingerspidserne, så finder du Love lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...