I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Solen er tilbage og det samme er denne (endelig – til begge)

På en måde har det passet ret godt sammen. At Mutis populære solcreme lige skulle blive udsolgt på et tidspunkt, hvor vejret valgte at vise sig gråt og med kuldegrader igen. Nu er solen tilbage og det samme er denne SPF 50 som rigtig mange af jer har efterspurgt og stået på venteliste til.

Det er ikke os, der ikke har bestilt nok hjem. Den har simpelthen været udsolgt helt bagud i fødekæden, men nu er den tilbage på hylderne, så ‘grab it while you can’ som man siger. Med det skiftende vejr, vi har i øjeblikket, kan det være en rigtig god idé at have den liggende fast i tasken, så du ikke bliver overrasket og overrumplet de dage, hvor solen skinner fra en klar himmel og du har allermest lyst til at sidde i timevis og drikke rosé (gin er det vist årets drink nu) med veninderne.

Kender du ikke allerede ansigts-solcremen, så kan kort siges, at den beskytter din hud effektivt mod både UVA, UVB og infrarød stråling (ocean-safe, naturligvis!), men også – hvad jeg selv går rigtig meget op i – at den hverken kan ses eller føles på huden. Det er således akkurat som at tage en ganske almindelig creme på.

Denne med SPF 50 indeholder, foruden et effektive solfilter, også et antioxidant-kompleks (E-, C- og B3-vitaminer), der beskytter din hud mod for den dér sol-ældning som vi gerne undgår. Det samme gælder i øvrigt ansigts-solcremen med SPF 30, hvis du foretrækker det.

Det var servicemeddelelsen for i dag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...