I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

For all the right reasons

Jeg erkender det blankt. Jeg er ikke den store træningshaj. Jeg bliver det heller aldrig. Faktisk er jeg på ingen måde vild med at træne – jeg kan ikke lide at løbe, fitness bryder jeg mig ikke om og hårde træningspas er ikke godt for min krop. Jeg kan lide dansetimer i ny og næ, yoga er godt for mit sind og pilates har reddet mine skævheder (dem i kroppen i al fald, resten kan diskuteres). For nylig tog jeg imod en udfordring om ballet-barretræning hver torsdag i 2 måneder og indtil videre tegner det ret godt. Allermest fordi jeg er sammen med nogle cool piger på holdet.

Men jeg kommer aldrig til at elske at træne. Der er så meget andet, jeg meget hellere vil.

Men jeg gør det.

Jeg gør det, fordi jeg gerne vil holde min krop sund, stærk og rank så længe som overhovedet muligt. Og aldrig for at slå mig selv i hovedet over noget jeg har spist.

Jeg synes, at det er en vigtig pointe.

2 Kommentarer

 • Svar
  Henriette
  13. maj 2019 kl. 15:05

  det lyder fedt – balletbarre – hvor træner du?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   13. maj 2019 kl. 19:20

   Hej Henriette,

   Det er superfedt – og virkelig hårdt. Jeg træner hos Cammilla Malmberg på Vesterbro – et nyt Pilates Studie på Vesterbrogade.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...