I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Let your lips do the talking

Okay, d’damer, her kommer drømmeproduktet til alle, der er trætte af de dér små linjer omkring munden. Det er jo desværre ingen hemmelighed, at de dukker op med tiden og typisk i kedelig takt med, at læberne også mister lidt af deres farve. Bliver lidt mere blege for at sige det som det er. Og vi gider jo sådan set ikke rigtig at gå rundt og se småfalmede ud, vel.

Mit bedste trick har været at bruge min ansigtsrulle både omkring munden og på læberne for både at mindske linjerne og give læberne lidt massage og mikrocirkulation. Det får nemlig farven tilbage. Og det har virket superfint. Har du en af mine ansigtsruller allerede, så gør mig endelig tricket efter.

Eller også skal du lige tage et kig på denne lille kollagenboostende, kølende, linjemindskende, farvestimulerende, plejende sag, jeg netop har fået ind ad døren. Det er et læbeserum, udelukkende med de bedste økologiske olier, antioxidanter og ingredienser (hvis du allerede kender Henné Organics, vil du vide, at der er virkelig gode sager i sigte), men det er ikke det hele. Den kommer nemlig med en 24 karat guldbelagt applikator, som du ruller serummet på med. Både på læberne og rundt om. Guldapplikatoren er kølende og antibakteriel, og bygger på al den gamle viden om guld og skønhed, som vi har glemt i al vores søgen efter nyt. Ahmen, der er ikke et øje tørt (og ikke en hverken trist eller falmet læbe i sigte). Læs meget mere om den her.

Og nu vi er ved de falmede læber. Så har denne læbebalm hængt på mine siden jeg prøvede den første gang. Den har et hint af farve, der matcher vores egen naturlige læbefarve, og får dine læber til at se bløde og naturlige ud med den tone, du (måske) har mistet lidt af med tiden. Den er stærkt vanedannende.

4 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  25. august 2018 kl. 10:35

  Så lækker en lip serum:-)
  God weekend ønskes herfra:-)

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   26. august 2018 kl. 18:39

   Kære Tina,

   Den er SÅ god. Og jeg elsker at det 24 karat guld (hvem kan ikke bruge lidt ekstra guld i sit liv og på sine læber;)

   Rigtig god søndag til dig.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anette Ninon
  25. august 2018 kl. 16:08

  Kære Charlotte
  Du anbefalede for nogle år siden puden Save My Face, den købte jeg og jeg synes rynkerne omkring munden er mindre, plus en fantastisk søvn.
  Go’. weekend
  Anette

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   26. august 2018 kl. 18:42

   Kære Anette,

   Tak for din hilsen, og jeg elsker stadig Save My Face og har altid flere liggende i sengen (min søn brugte den lille pude som bamse, da han var mindre). Det er da fantastisk, hvis du synes, at den har indvirkning på linjerne omkring munden også. Allermest er jeg glad for at høre, at du har en fantastisk søvn;)

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...