I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

You just put your lips together and blow

For faste læsere herinde vil vide, at jeg er stor fan af lip facials. Jeg blev introduceret til dem første gang i New York tilbage i 2014, hvor jeg besøgte Elizabeth Ardens Red Door Spa og fik min første af slagsen. Siden har jeg skrevet troligt om dem og jeg har sågar på et tidspunkt lavet en ILOVEBEAUTY-lipfacial-boks, der blev revet væk.

For vi kender det vist allesammen, det dér med at læberne bliver tørre og kedelige, og efter en lang solrig sommer (eller en lang kold vinter) kan det være svært at få ordentligt bugt med. Ind kommer lip facial, som er en slags ansigtsbehandling, blot til læberne. Det vil sige, rens, scrub, serum, pleje, måske endda en maske – akkurat som du ville give huden i dit ansigt lige ekstra kærlig pleje. Voila, slut med tørhed og læbestift, der ikke vil ligge ordentligt.

I New York fik mine læber en scrub med frugtsyre, men det kan ikke anbefales til hjemmebrug. Huden på læberne er tynd og fin, og skal behandles som sådan. Brug i stedet en meget mild scrub, hvis du har en sådan eller forær dig selv min yndlings-læbescrub med rose som også Vogue har hypet gevaldigt (en af jer fortalte forleden, at det er som om man får mere fyldige læber af den, og det giver faktisk mening. For når du skrubber nyt liv i læberne, så ser de mere fyldige og farvede ud). Du kan også lave én selv af lidt rørsukker og olie. Husk også altid at rense dine læber, når du alligevel renser øjne og ansigt om aftenen. Ofte glemmer vi læberne og bruger du læbestift eller lipgloss, så skal det renses ordentligt af. Det er blot at køre lidt renseprodukt over læberne også, nu du er i gang.

I går skrev jeg om den 24 karat guld-belagte læbeserum. Havde den fandtes dengang i 2014, er jeg sikker på, at den havde været næste step på spamenuen. Den er nemlig perfekt til både læberne og til huden omkring læberne (især de små linjer) og samtidig kan du bruge den til massage.

Sidst, men ikke mindst, lidt læbebalm – du har ganske sikkert allerede en yndlings. Læbebalm er, som mascara, lidt som at finde den rigtige kæreste. Man skal så frygtelig mange igennem, før man finder den rette. Jeg har forelsket mig i denne og den forelskelse har holdt nogle år nu. Den er nemlig helt igennem økologisk og dermed også uden de mineralske olier, som ellers ofte benyttes i læbepomader (og andre skønhedsprodukter). Det giver en umiddelbar følelse af pleje, men kort efter har du brug for et lag mere og et lag igen, fordi det ikke gør noget som helst andet end at lægge sig ovenpå huden som en fedtet hinde. Hvis du kender den fornemmelse, så tjek ingredienslisten på din læbepomade og prøv én uden.

Det kan lyde som meget at skulle til at lave lip facials også. Men som sagt er det et af de mest læste indlæg og en af de hurtigst solgte ILOVEBEAUTYbokse overhovedet, så jeg tænker, at det er noget, der falder i jeres smag. Gør du det om aftenen, inden du skal sove, lover jeg, at der ikke er en læbe tør.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...