I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg vender tilbage til dét med læberne, men først lige dette

Det ved jeg nemlig, at rigtig mange af jer venter på (det er det dér med, at læberne bliver tyndere og mere blege med tiden – og ja, de er også de små rynker, der viser sig om munden). Det kommer lige om lidt, for det kan man nemlig gøre noget ved.

Her og nu vil jeg blot nævne en anden ting, rigtig mange af jer spørger om lige nu, nemlig Gua Sha. I den anledning kører vi Gua Sha-tema ovre på Instagram i denne uge, med masser af tips til, hvad du (også) kan bruge din Gua Sha til. Tænk ømme muskler efter træning, skuldre der sidder oppe om ørerne, søvnproblemer (jo, det kan den også) og meget mere. Følg med lige her og klik dig endelig ind på Instastories, hvor du lige nu kan stille alle de spørgsmål om din Gua Sha, du måtte ligge inde med. Så besvarer jeg efter bedste evne. Der er allerede kommet en del rigtig fine spørgsmål som jeg glæder mig til at tage fat i.

Er du ikke allerede med på Gua Sha-bølgen, så går du vitterlig glip af noget. Læs hvorfor lige her. Især på lår og (flapper)arme får du hurtige resultater med en lille indsats.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...