I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Kom ikke og sig at vi ikke advarede dig

Dette er en servicemeddelelse. Vi har, som I ved, indimellem særlige limited edition-produkter eller særlige sæt (vi kalder dem for tasting boxes her hos os) som kun fås i en given periode, og som mange af jer har det med at falde gevaldigt for. Nu er vi ved at være i bund med disse, så grab them while you can:

  1. Vores elskede Alchemy Elixirer, som er de bedste og reneste skønhedstilskud, jeg er stødt på, udgår. Karen, der står bag dem, har valgt at fokusere på sin praksis og sine populære retreats, og så måtte Elixirerne træde i baggrunden. Det er vi uendelig kede af her hos os, og vi købte alt, hvad hun havde til jer (og til os selv). I har hamstret her fra pavillonen, og der er kun få tilbage. Slå til her (og ja, der er collagenboost i dem alle)
  2. Det er også ved at være sidste chance, hvis du vil have tænderne i de fine små tasting boxe fra Lebon, som magasinet Wallpaper har kaldt ‘the nicest thing you will ever spit into a sink’ og Vogue har kaldt for ‘The La Mer of Oral Care’. Tandbørstning bliver aldrig det samme igen. Find dem fluks her.
  3. Elsker du Optibrows brynserum og bruger den dagligt, så er det nu, du skal skynde dig at købe 6-måneders versionen. Akkurat som med Optilash vippeserum kommer den nemlig fremadrettet i kun en enkelt størrelse (og det kan bedre betale sig at købe 6-måneders versionen). Det er her, du får brynene i en af de sidste
  4. Somethin’ blue – det helt store neglelak-hit, den smukke lavendelblå Sereno, er en såkaldt limited edition-version, så er du en af de rigtig mange, der elsker den, så er det her, du fanger en af de sidste af den

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...