I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

I morgen tager jeg et månebad. Vil du gøre mig selskab?

Månen og dens faser kan have forskellig betydning for os alle. Måske er det ren hokuspokus for dig. Måske har du lagt din ansigtsrulle til opladning i fuldmåne. Måske oplever du et anderledes søvnmønster eller en anden stemning i kroppen. Måske har du prøvet en indiansk svedhytte (det ved jeg, at nogle af jer har).

I øjeblikket handler rigtig mange ting om månen. Hvert andet produkt, vi får ind ad døren her hos os og hver anden mail, vi modtager, handler om månen og dens påvirkning. Månecremer, månedufte, måne-dagbøger, måneritualer.

For nylig blev jeg præsenteret noget, jeg aldrig havde prøvet før, nemlig et månebad. Bare ordet gjorde mig nysgerrig. Noget med at bade i lys og månestråler. Hvem kunne ikke tænke sig det?

At tage et månebad er et spirituelt ritual, der handler om at rense og om at bringe energien tilbage. Allermest handler det om at tage lidt tid ud til sig selv, stoppe op et øjeblik og lige kigge lidt på, hvor man er og om det er det rigtige sted at være.

Du kan tage dette bad når som helst du ønsker eller føler, du har brug for det.

Eller du kan følge månens faser, hvor nymåne står for nye begyndelser, nye projekter eller nye frø, mens fuldmåne er et godt tidspunkt for manifestationer, beslutninger og at lade ting passere.

I morgen, fredag, er det nymåne og her har jeg tænkt mig at tage mit første månebad, og se, hvad det bringer mig af klarhed og nye perspektiver. Hvis ikke andet, så elsker jeg alt, der har med bade og ro at gøre, så jeg ved med sikkerhed, at det bliver en god oplevelse.

Vil du gøre mig selskab?

Så har jeg sat dette særlige månebad på hylderne her hos os. Det indeholder en særlig badesalt, badeblomster-te, krystaller med god energi og salvierøgelse altsammen i en fin æske med beskrivelse af ritualet.

Du kan godt lave det som fodbad, men et badekar, hvor du kan synke ned, er klart at foretrække.

Rens badeværelse og krystaller med salvierøgelsen. Tænd stearinlys eller dæmp lyset til en stemning, du føler dig tilpas i. Forbered et helende bad med 37 grader og det særlige badesalt, og rør med hænderne til saltet er helt opløst. Kom de tørrede blomster og urter i den lille pose og lad dem trække i badevandet. Eller lad dem flyde i vandet som jeg gør med bade-te.

Placér krystallerne på kanten af badet eller kom dem i badevandet.

Og så er det blot at synke ned i badekarret i mindst 20-30 minutter og tænke på nye begyndelser og over hvad du gerne vil mindske eller øge i dit liv.

Lyder det ikke ret dejligt? Måske endda fornyende?

Find alt, du skal bruge, her<<

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  30. august 2019 kl. 10:38

  Det lyder fantastisk 🙂
  Jeg troede man skulle bade i selve månes lys, altså udenfor eller med vindue så månes stråler kan nå ind.
  Rigtig god weekend ønskes herfra med dejligt månebad 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   31. august 2019 kl. 14:19

   Kære Tina,

   Mange tak for din hilsen, og jeg tror absolut at et månebad i rigtigt månelys ville være mindst lige så godt. Eller måske en kombination, hvis man har en balje i haven;)

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...